Zavřít reklamu

icon 1016883_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Cut the Rope 2
Cut the Rope 2 je klasickou hrou, kterou není třeba nijak rozsáhle představovat. Hlavní hrdina Om Nom se dostane ven ze své krabice a putuje skrze svěží lesy, rušná města, smetiště a podzemní tunely a to vše za jedním účelem – sladkostmi. Po cestě potká mnoho nových postav a zábavných misí. Hra nabízí 168 zcela nových levelů, 7 nových postav a mnoho dalšího.

[appbox appstore id681814050 oldprice=“0,99€“]

Eazy Reminder
Rychlá a snadná cesta k vytváření připomínek – to je Eazy Reminder. Zaznamenávejte si své každodenní úkoly za pomocí svého hlasu. Jednoduché přidávání úkolů a možnost vybírání různých tónů připomínek.

[appbox appstore id940634950 oldprice=“1,99€“]

Fojusi
Fojusi vám pomáhá lépe se koncentrovat na činnost, kterou zrovna provádíte. Aplikace vám pomůže soustředit se na práci, učení či na cokoliv jiného. Zadejte do Fojusi čas, který chcete věnovat učení/práci a po uplynutí stanovené doby vás aplikace upozorní, že je načase dát si pauzu. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id923044693 oldprice=“1,99€“]

Secret Space
Secret Space využívá šifrovací algoritmus AES256 a dopřeje vám úplné soukromí. S touto aplikací můžete spravovat všechna vaše tajemství, privátní fotografie, audio, video a mnoho dalšího. Secret Space také nabízí zabudovaný prohlížeč, který vám automaticky vyplní přihlašovací údaje. Zálohu můžete provádět přes WiFi. Aplikace podporuje jak klasické zaheslování, tak i Touch ID.

[appbox appstore id1051016883 oldprice=“0,99€“]

Sense Cam
Vylepšete si svůj přirozený cit pro kompozici fotografií a vytvářejte díky tomu lepší snímky. Aplikace Sense Cam obsahuje průvodce kompozicí, dále indikátor správného náklonu, funkce pro vytvoření symetrického portrétu a mnoho dalších velmi užitečných funkcí.

[appbox appstore id561703347 oldprice=“1,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů.

[appbox appstore id1050740134 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id1052448080 oldprice=“6,99€“]

djay 2
Chcete zazářit na vaší příští párty? Představujeme vám djay 2. Tato aplikace přetransformuje váš iPhone či iPod Touch na funkční DJ systém. Aplikace integruje vaší iTunes hudební knihovnu i Spotify a umožňuje vám přímý přístup k vašim oblíbeným písním a playlistům. Můžete sami různě mixovat či povolit automatické mixování. Ať už jste profesionální DJ nebo začátečník, který si rád pohrává s hudbou, tak djay 2 vám nabízí skvělý zážitek při mixování hudby na iPhonu či iPodu Touch. Aplikaci si můžete stáhnout i do svých Apple Watch.

[appbox appstore id669198374 oldprice=“2,99€“]

Cleaner Pro
Patříte mezi osoby s velkým množstvím kontaktů? Pak vás potěšíme, jelikož tato aplikace umí vyhledat a sloučit duplikované kontakty, odstranit kontakty beze jména či čísla, zálohovat vaše kontakty (Dropbox, Google Drive, email) a bleskurychle vyhledat čísla, která potřebujete.

[appbox appstore id519077149 oldprice=“2,99€“]

Shoppi
Tato aplikace vám nabízí skvělou příležitost, jak si snadno zorganizovat nákupy. Kdykoliv se dostanete do krámu, tak budete mít po ruce seznam věcí, které je zapotřebí nakoupit. Shoppi vám pomáhá ušetřit mnoho času při vašem nakupování. S touto aplikací už nikdy nezapomenete na to, co potřebujete koupit. Shoppi je nyní ke stažení i pro Apple Watch.

[appbox appstore id980908751 oldprice=“0,99€“]

apps 2015-lightning-dock-iphone-6-plus-hero

Dnes nejčtenější

.