Zavřít reklamu

printscreen 2015-12-04 v 20.14.08Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

DrawOnMp
Stalo se vám někdy, že jste museli dlouze čekat na někoho, kdo nevěděl, kde přesně se nacházíte? Unavuje vás přes telefon vysvětlovat někomu vaší současnou polohu? Máme pro vás jednoduché řešení – aplikaci DrawOnMap. Stačí označit na mapě vaší pozici a odeslat ji vašemu kamarádovi nebo komukoliv jinému, kdo vás hledá. Aplikace nabízí 25 ikon, 9 barev a 3 odlišné velikosti.

[appbox appstore id455569073 oldprice=“0,99€“]

Tag Journal
Aplikace, která je určená pro tvořivé osoby a osoby, které si rádi zapisují každý životní krok. Jedná se o jakýsi typ deníčku, do kterého si můžete vkládat nápady, myšlenky a fotografie.

[appbox appstore id742204884 oldprice=“3,99€“]

My Folder 2
My Folder 2 je skvělou cestou, jak spravovat vaše soubory. Aplikace podporuje většinu populárních formátů. Mějte přístup k vašim oblíbeným souborům přímo z vaší obrazovky.

[appbox appstore id1018600215 oldprice=“0,99€“]

TABATACH
TABATACH vám pomůže efektivně cvičit různé druhy cvičení (jóga, intervalový fitness trénink, crossfit a další). Definujte si svůj intervalový trénink a vytvářejte unikátní tréninky, které budou uzpůsobeny vašim potřebám. Tato aplikace vám pomůže soustředit se na trénink a zcela zapomenout na čas, aplikace vám včas vše připomene.

[appbox appstore id982434641 oldprice=“0,99€“]

Busy
Aplikace Busy vám hned na začátku dne připomene vaše nejdůležitější úkoly pro daný den. Busy vás nikdy nebude rozptylovat připomínáním všech úkolů najednou. Každý úkol můžete dát do určité kategorie (Důležité, Později, Hotovo apod.) a poté úkol můžete přesunout za pomocí jednoduchých a přirozených pohybů.

[appbox appstore id592180335 oldprice=“1,99€“]

TitleFx
TitleFx vám umožní snadno vytvářet skvělé snímky a doplnit fotografie zajímavými texty. Začít můžete s více než 50 druhy písma a 200 zábavnými smboly. S touto aplikací budete mít kompletní kontrolu nad velikostí písma, pozicí či rotací. Dále aplikace nabízí 30 zajímavých textových efektů, elegantní uživatelské prostředí a mnoho dalšího.

[appbox appstore id585663626 oldprice=“1,99€“]

Video Shrinker
Využijte aplikace Video Shrinker ke zmenšení velikosti videí o 80 a více procent. Aplikace vám pomůže identifikovat rozsáhlá videa a uvolněte hromadu místa na svém zařízení.

[appbox appstore id777747502 oldprice=“2,99€“]

YConvert
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id725299403 oldprice=“0,99€“]

PicVid
Už se vám někdy stalo, že jste ve videu narazili na jistou část, kterou byste potřebovali jako fotku nebo obrázek? Pak je aplikace PicVid pro vás jako dělaná. Umožní vám totiž z videa udělat obrázek a s tím můžete v aplikaci nadále pracovat, jako otočit, ořezat, upravit různými filtry, přidat text a mnoho dalšího.

[appbox appstore id883163217 oldprice=“4,99€“]

Shoot by ProCam
Pokud vám nevyhovuje výchozí aplikace Fotoaparát k pořizování fotografií, pak by pro vás mohla být dobrou náhradou aplikace Shoot by ProCam. Nabízí totiž mnoho pokročilých možností při pořizování fotografií, které vám pomohou dosáhnout lepších výsledků. Naproti tomu rozhraní je čisté a přehledné.

[appbox appstore id1003086301 oldprice=“1,99€“]

Ninja Stick Man Fighter
Ninja Stick Fighter je bojová hra, která vás zabaví po celý víkend. Zaujme vás povedenou fyzikou a neustálou akcí. Během boje budete muset provádět různá komba a dočkáte se tak bohatých efektů.

[appbox appstore id1049789467 oldprice=“4,99€“]

iphone hnad apps

Dnes nejčtenější

.