Zavřít reklamu

icon 2867206_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Sleep Talk
Mluvíte ze spaní? Pokud si nejste jisti, tak tu pro vás máme skvělou aplikaci, která vám pomůže rozluštit, zda opravdu mluvíte ze spaní. Sleep Talk Recorder je báječnou aplikací, která nahrává vše, co řeknete zatímco spíte a sníte. Někteří lidé mluví ze spaní jen příležitostně a někteří každou noc – nyní máte možnost zjistit, jak na tom jste.

[appbox appstore id391767653 oldprice=“0,99€“]

Flashlight
Flashlight je přehlednou aplikací, která v sobě kombinuje několik praktických funkcí. Aplikace nabízí kompas (možnost přepínat mezi skutečným a magnetickým Severem), měřič rychlosti, výškoměr, GPS kurz a svítilnu.

[appbox appstore id519123250 oldprice=“2,99€“]

Smart Scanner
Rychle a snadno oskenujte dokumenty, knihy, recepty, prostě cokoliv vás napadne s aplikací Smart Scanner. Stačí vyfotit váš dokument a vytvořené PDF okamžitě přeposlat vašim kolegům či komukoliv jinému. Využít můžete funkce automatické detekování okrajů či si je nastavit sami.

[appbox appstore id938409051 oldprice=“4,99€“]

Noir After
Noir After nabízí velké množství různých filtrů, takže můžete fotografie upravovat podle vlastních představ. Filtry jsou rozřazeny do 10 různých tématických celků. Jediné, co musíte udělat, je popustit uzdu své fantazie.

[appbox appstore id880325262 oldprice=“2,99€“]

Sunshine
Sunshine je přehlednou aplikací pro iOS zařízení, která se zaměřuje na předpověď počasí. Aplikace nabízí lokální předpověď počasí, současnou, minimální a maximální teplotu (C° i F°), vlhkost, větrné podmínky a příjemné uživatelské prostředí.

[appbox appstore id741452888 oldprice=“0,99€“]

Task Reminder
Task reminder je skvělou připomínací aplikací, kterou využije opravdu každý. Díky této aplikaci můžete vypustit z hlavy veškeré schůzky a denní aktivity, jelikož vám je Task Reminder připomene v pravý čas. Přestaňte být nedochvilní a začněte chodit včas na porady, do práce či kamkoliv jinam. Aplikace nabízí příjemné uživatelské prostředí. Task Reminder podporuje český jazyk.

[appbox appstore id1054630883 oldprice=“0,99€“]

Smart Alarm
Smart Alarm je skvělým alarmem, který monitoruje vaše spací cykly, nahrává vaší nepokojnost během spaní, vzbudí vás ve vámi zvolený čas a nabízí vám prezicně zpracované statistiky o fázích vašeho spánku. Smart Alarm je aplikace, která by neměla ujít vaší pozornosti.

[appbox appstore id1054630449 oldprice=“0,99€“]

CubicToDo
CubicToDo je užitečnou aplikací na spravování vašich úkolů, která podporuje jednoduché gesto swipe.  Tato aplikace nabízí nepřeberné množství možností, jak jí můžete využít.

[appbox appstore id595093823 oldprice=“1,99€“]

Spends
Spends je aplikací pro každého, kdo chce mít přehled o svých výdajích. Využít můžete týdenního nebo měsíčního grafu vašich výdajů. Aplikace poskytuje opravdu prostou, precizní a pěknou možnost, jak mít neustálý přehled za co utrácíte své peníze.

[appbox appstore id1002867206 oldprice=“0,99€“]

iFortress
Potřebujete zabezpečit a ochránit vaše obchodní a osobní soubory? Aplikace iFortress vám v tom rozhodně pomůže. Snadno ochráníte vaše důležité a citlivé dokumenty, poznámky či fotografie za pomocí zaheslovaného a zašifrovaného trezoru.

[appbox appstore id479733580 oldprice=“19,99€“]

Skill Game
Jste připraveni na bláznivé dobrodružství? Skill Game je malovací arkádou, kterou si jednoduše zamilujete. Po stáhnutí této hry vstoupíte do barevného světa plného unikátních výzev. Dolétněte na měsíc, oždibujte dort či dobyjte hrad. Vaši protivníci čekají na okamžik, kdy uděláte chybu, tak jim dokažte, že jste lepší a rychlejší.

[appbox appstore id403731110 oldprice=“2,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.