Zavřít reklamu

printscreen 2015-11-24 v 20.03.13Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Net Master
Net Master je ultimátní mobilní řešení pro všechny vaše síťové analýzy a diagnostické problémy. Všechny nezbytné síťové nástroje jsou obsaženy v této jedinečné aplikaci. Net Master umí kompletně proskenovat a diagnostikovat všechna zařízení, která jsou připojení k veřejně přístupné síti. Dále obsahuje rychlostní test, přátelské uživatelské prostředí a mnohem víc.

[appbox appstore id470646694 oldprice=“4,99€“]

Placemark+
Označte si svojí aktuální polohu a Placemark+ vám pomůže dostat se zpět. S touto aplikací už nikdy nezapomenete, kde jste zaparkovali auto, snadno označíte místo setkání pro vaše přátele v obrovském parku, označíte si úžasnou kavárnu, kterou jste právě míjeli a nebo se dostanete zpět na hotel po dni prozkoumávání nového města.

[appbox appstore id1012332919 oldprice=“0,99€“]

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

[appbox appstore id715319520 oldprice=“1,99€“]

Air Login
Air Login vám umožní být neustále připojen k vašemu Macu, ať jste kdekoliv. Air Login vás připojí přes internet k obrazovce vašeho Macu a zobrazí ji na vašem iPadu, iPhonu či iPodu Touch. Virtuální trackpad vám umožní pohybovat kurzorem myši a pracovat na vašem Macu.

[appbox appstore id465539198 oldprice=“0,99€“]

air radio
Air radio přináší rychlou a jednoduchou cestu, jak poslouchat tisíce rádiových stanic a dalších audio streamovacích služeb na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Stáhněte si tuto aplikaci ještě dnes a prohlížejte si velké množství různých stanic. Rádia můžete třídit podle žánrů – hudba, povídání, sport a zábava. S air radio máte přístup k více než 30 000 rádiových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“0,99€“]

Glowee
Glowee je jednoduchým výtvarným nástrojem pro váš iPhone či iPad. S touto aplikací můžete lehce vytvářet světelné malby za pomocí několika odlišných režimů. Glowee nabízí i přehledné a prosté uživatelské prostředí a rychlou intuitivní navigaci gest, které vám umožní prohloubit zážitek ze světelného kreslení. Dejte průchod své fantazii a začněte malovat!

[appbox appstore id680273062 oldprice=“1,99€“]

withFrame
Withframe je úžasně flexibilní, intuitivní a kompletně uzpůsobitelný pomocník pro vylepšení prezentace vašich fotografií. Přidávejte ke svým snímkům originální rámečky, pozadí, různé filtry, efekty či lemování. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích, např. na Instagram, Facebook, Twitter či Flickr.

[appbox appstore id833497492 oldprice=“1,99€“]

Navvy
Pokud chcete privátně surfovat webovými stránkami a nechcete, aby lidé viděli, na kterých webových stránkách jste byli, tak je aplikace Navvy určená přímo pro vás. Díky Navvy můžete navštěvovat jakoukoliv stránku, aniž byste museli čistit historii či cookies.

[appbox appstore id686269940 oldprice=“0,99€“]

Local Cloud
Local Cloud kombinuje jednoduchost cloudových služeb se zabezpečením a rychlostí vaší místní sítě. Tato aplikace je souborovým manažerem s integrací Dropbox a Google Drive. Local Cloud vám umožní otevírat soubory, které jsou uložené na vašem Macu/počítači na vašem iPhonu či iPadu. Dále můžete virtuálně uchovávat jakýkoliv typ souboru na vašich zařízeních, přehrát hudbu na zabudovaném přehrávači, odesílat a přijímat soubory a složky přes WiFi či Bluetooth a mnoho dalšího.

[appbox appstore id634032771 oldprice=“6,99€“]

apps verge-15IMG_6597.0

Dnes nejčtenější

.