Zavřít reklamu

icon 049263_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Bailey’s Sketching
Bailey’s Sketching App vám nabízí prostou a zároveň krásnou možnost, jak zachytit vaše nápady. Tuto aplikaci můžete využít ke skicování a malování barevných kreseb. Bailey’s Sketching App vám mimo jiné přináší velké množství různých malovacích a kreslících nástrojů.

[appbox appstore id777357790 oldprice=“0,99€“]

Pics2Mov
S touto aplikací můžete snadno  a rychle vytvářet pěkná videa či doupravit k dokonalosti vaše fotografie, ze kterých můžete vytvořit slideshow. Aplikace vám přináší také 40 různých filtrů, které můžete aplikovat na své fotografie, dále podporuje 285 stylů písma a 1121 rámečků. Svá vytvořená videa můžete doplnit tématickou hudbou.

[appbox appstore id788398033 oldprice=“0,99€“]

Black SMS
Aplikace Black SMS zašifruje vaše zprávy heslem a poté je ukryje do zakódované chat bubliny. Aplikace také nabízí možnost ukrývat soukromé zprávy i do obyčených sms zpráv. V této aplikaci můžete také posílat zašifrované fotografie. Rychlé, spolehlivé a především bezpečné – to je Black SMS.

[appbox appstore id448049263 oldprice=“0,99€“]

PolyNome
PolyNome je must-have aplikací pro každého hudebníka. PolyNome obsahuje dva plně naprogramované metronomy v jedné aplikaci. Dále aplikace nabízí mixer hlasitosti, super rychlý přístup, odpočítávání času s alarmem a mnoho dalšího. PolyNome prý využívají světoví bubeníci – Virgil Donati, Chris Coleman, Peter Erskine a Dennis Chambers.

[appbox appstore id488165644 oldprice=“3,99€“]

MyAudioStream
Je načase ponořit se do světa hudby s aplikací MyAudioStream. Tato aplikace je streamovací platformou a zároveň také UpnP audio přehrávačem. MyAudioStrem vám umožní snadno přetáhnout vaše oblíbené skladby z vašeho počítače. S touto aplikací můžete přehrávat hudbu přes širokou škálu různých zařízení. Aplikace podporuje i český jazyk.

[appbox appstore id751159889 oldprice=“3,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id294193888 oldprice=“2,99€“]

TripRider
Naplánujte si váš výlet s aplikací TripRider. Organizujte vaše cestovní plány, zdokumentujte váš výlet, sdílejte vaše vzpomínky a uchovávejte všechny detaily na jednom místě. TripRider vám umožní pracovat i v offline režimu.

[appbox appstore id553823952 oldprice=“4,99€“]

Good Mornings
S aplikací Good Moornings se budete cítit vyspalí a připravení na každý nový den. Tato aplikace je chytrým alarmem, který nalezne optimální čas pro vaše vzbuzení. Dále aplikace sleduje kvalitu vašeho spánku a zaznamená, když máte spánkový deficit. Začněte spát chytřeji a hladce se probouzejte.

[appbox appstore id989254177 oldprice=“1,99€“]

MyHomeWidgets
MyHomeWidgets je jednoduchou a efektivní aplikací, která vám umožní přístup k zavírání i otvírání vašich garážových vrat přímo z notifikačního centra.

[appbox appstore id978714167 oldprice=“1,99€“]

Tactical Assassin
Staňte se nájemným vrahem, který musí využít všechny své schopnosti, aby dokončil každou misi. V hlavě se vám honí jediné – zda máte čistý výhled na váš cíl, když máte v plánu každou chviličku vystřelit. Dobře se ujistěte, že zasáhnete ten správný cíl – zde není místo pro žádného amatérského nájemného vraha.

[appbox appstore id606137516 oldprice=“0,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.