Zavřít reklamu

Facebook iOS iconFacebook dnes představil novou funkci, kterou hodlá rozšířit mezi všechny své mobilní aplikace. Funkce umožní automaticky skrýt všechny příspěvky, které mají něco společného s vaší bývalou přítelkyní nebo samozřejmě s přítelem. Když totiž změníte svůj stav zpět na „nezadaný,“ tak vám Facebook nabídne jedním tlačítkem skrýt všechny příspěvky, které jste napsali vaší přítelkyni nebo ona vám na zeď, což samozřejmě zahrnuje i fotografie.

Když se rozhodnete, že se s ní (nebo s ním) už nikdy nehodláte dát dohromady a chcete druhou polovičku vymazat alespoň ze svého facebookového života, tak vám modrá sociální síť mile ráda pomůže, protože moc dobře ví, jak jsou rozchody těžké a že si už nechcete připomínat všechny ty krásné chvíle, které jste s tou ***** prožili.

Mezi novými možnostmi má být i funkce, která umožní prohlédnout si jeden příspěvek po druhém a případně jej upravit tak, abyste ho viděli jen vy, nebo jen označené osoby nebo ho rovnou úplně smazat. Funkce vám také umožní ihned vaší bývalou zablokovat tak, abyste už nikdy od ní neviděli ani jeden jediný příspěvek nebo fotografii. Většina chce ale „stalkovat“ proto si dovolím namítnout, že Facebook měl možná umožnit opak a to ten, abyste viděli úplně vše a byli tak v obraze.

Nakonec ale Facebook na stalkování přeci jen tak trochu myslel a umožní vám po rozchodu nastavit speciální filtr, který zajistí, že vaše ex už neuvidí jediný příspěvek, který přidáte. Díky tomu můžete úplně v pohodě přidávat „fotečky s novou kočičkou,“ kvůli které jste jí nechali.

Nová funkce je prozatím dostupná jen ve Spojených státech, kde jí Facebook testuje a snaží se získat zpětnou vazbu od uživatelů. Brzy by ji však měl rozšířit i mezi další uživatele.

facebook breakup relationships

*zdroj: 9to5mac

Související články

Dnes nejčtenější