Zavřít reklamu

Raritní iPad Pro iconiPad Pro se začal prodávat před necelým týdnem a dočkali se jej i někteří zákazníci z České republiky a Slovenska buďto skrze apple.com/cz nebo u Apple Premium Resellerů. 12,9″ iPad Pro se jako ostatní jablečné tablety prodává ve třech barevných variantách: Stříbrná, Zlatá a Vesmírně šedá. U každé varianty pak zákazník najde i jinak barevně orámované Touch ID. V případě vesmírně šedé je orámování černé, u zlaté varianty zlaté a u stříbrné pochopitelně stříbrné. Jenže jeden zákazník, co si minulý týden gigantický tablet pořídil, obdržel speciální variantu, kterou jen tak nekoupíte.

Sever 9to5mac totiž obdržel fotografie a video od svého čtenáře, který si nevědomky zakoupil stříbrný iPad Pro se zlatě orámovaným Touch ID. Čtenář si tablet pořídil u operátora AT&T a jedná se konkrétně o 128GB LTE model, tedy o ten vůbec nejdražší.

Když zákazník kontaktoval Apple a informoval společnost o své situaci, tak obdržel odpověď, že se jedná o zcela ojedinělou výrobní vadu a pokud chce, tak mu bude tablet okamžitě vyměněn. Čtenář proto zavítal do pobočky AT&T, kde mu bylo opět sděleno, že se jedná o velice raritní záležitost, ale doporučili mu si tablet ponechat, jelikož by jej mohl na eBay prodat za mnohem vyšší částku, než za jakou jej původně zakoupil.

Nick se nakonec rozhodl, že si jedinečný iPad Pro ponechá. Ve výsledku nejde o nikterak velkou vadu, která by vadila a stříbrný iPad se zlatým orámováním Touch ID nevypadá vůbec špatně. Kdo ví, třeba jej za pár let prodá klidně i za dvojnásobnou sumu.

Raritní iPad Pro 1

Raritní iPad Pro 2

Dnes nejčtenější

.