Zavřít reklamu

iPad Pro icon 2Na jednu stranu je pravda, že v případě, když se někdo rozhodne zničit svou vlastní věc, kterou si koupil za své peníze, nemáme moc právo na to, abychom ho nějak obvňovali. Na stranu druhou, ale většině Apple fanouškům drásá nervy, když vidí, jak někdo ničí designově podvedené produkty s nakousnutým jablíčkem jen za tím účelem, aby vydělal na videu peníze, a ne, aby poukázal na problém, který nový produkt přináší.

Video od YouTube kanálu EverythingApplePro, který je poměrně známý svými pravidelnými novinkami týkající se společnosti Apple, i tak přináší něco užitečného. Minimálně se na začátku videa dozvíte, že iPad Pro při pádu na zem vydrží mnohem více, než by se mohlo na první pohled zdát. Osobně jsem čekal, že hned po prvním pádu se displej roztříští, ale opak byl pravdou. Nakonec tablet přeci jen neskončil zrovna nejlépe, ale minimálně překvapí jeho odolnost.

Když se dostaneme ke zmíněnému testu ohýbání, tak opět trochu žasneme nad tím, jak těžké je gigantický tablet ohnout. Právě vzhledem k obrovským rozměrům by leckdo čekal, že jej půjde ohnout velice snadno, jenže iPad Pro opět překvapil. Nakonec se jej ohnout skutečně podařilo, ale majiteli dalo hliníkové tělo série 7000 pořádně zabrat. Právě zmíněný hliník je novinkou také u iPhonu 6s, který je skoro nemožné ohnout vlastní silou.

iPad Pro bend test

Dnes nejčtenější

.