Zavřít reklamu

iPhone 6c iconPřed pár týdny jsme psali o vyjádření jednoho z vůbec nejlepších analytiků Ming-Chi Kua, který prohlásil, že Apple vydá 4″ iPhone v první polovině příštího roku. Nyní se k tomuto tvrzení přiklání i další analytik Kevin Wang z IHS Technology, který původně tvrdil, že 4″ iPhone vyjde už ke konci tohoto roku. Nyní ale své tvrzení pozměnil na základě informací z Applu a stejně jako Kuo tvrdí, že se nového iPhonu dočkáme opravdu v první polovině roku 2016.

Wang ale narozdíl od Kua už neprozradil další podrobnosti o hardwaru, pouze to, že bude disponovat 4palcovým displejem, což zajisté uvítá spousta uživatelů, kterým současné modely přijdou zbytečně velké. Kuo ale prozradil, že 4″ iPhone nabídne procesor A9 z iPhonu 6s a 6s Plus, který by měl zajistit poměrně slušný výkon i na několik let dopředu a navíc by mělo jít jen o vylepšený iPhone 5s, tudíž by se pyšnil kovovým tělem namísto plastového, jak jsme se dočkali u iPhonu 5c.

Kuo navíc věří, že „iPhone 6c“ nenabídne funkci 3D Touch, která tak bude prémiovou záležitostí jen větších iPhonů 6s a 6s Plus a později pravděpodně i iPhonu 7 a 7 Plus. O výrobu telefonů se kompletně postará Foxconn a podle předpovědí Apple během příštho roku prodá 20-30 milionů kusů.

iPhone 5s without FCC label

*zdroj: Macrumors

 

Dnes nejčtenější

.