Zavřít reklamu

icon 067914_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Themes for Keynote
Začněte novou prezentaci. Soustřeďte se pouze na obsah vaší prezentace. Design prezentace už je vytvořen. Themes for Keynote obsahuje více než 115 chytře strukturovaných a elegantních motivů pro Keynote.

[appbox appstore id935290998 oldprice=“24,99€“]

Disk Clean
Disk clean je kolekcí výkonných nástrojů, které vám pomohou vylepšit výkon vašeho Macu. Cílem Disk Clean je udržení hladkého a rychlého chodu vašeho Macu. Dále vám aplikace nabízí možnost zabezpečeného sdílení vašich privátních dat.

[appbox appstore id1028314558 oldprice=“4,99€“]

Rest
Aplikace Rest vám přináší možnost, jak zvýšit svou produktivitu a zároveň se cítit více odpočatě. Ikonka aplikace je zasazena do vašeho menubar a včas vám připomene vzít si zaslouženou přestávku. Pro zvýšení vaší produktivity je nezbytné, abyste si pravidelně dopřávali odpočinek.

[appbox appstore id661067914 oldprice=“4,99€“]

YoWindow
YoWindow je unikátní aplikace, která vám přináší nejčerstvější info o počasí. Kouzlem YoWindow je živá obrazovka, která reflektuje vaše aktuální počasí. Západ a východ slunce také probíhá přesně v aktuálním čase. Aplikace mimo jiné nabízí předpověď počasí na více dní dopředu.

[appbox appstore id418121914 oldprice=“9,99€“]

Clipboard Master
Clipboard Master je mistrem pro vystřihávání, kopírování a vkládání textu, souborů a složek. Aplikace je perfektním nástrojem pro vizualizaci schránky ke kopírování textu. Zjednodušte si svou práci s aplikací Clipboard Master.

[appbox appstore id975517658 oldprice=“9,99€“]

Tresor
Tresor je nástrojem pro správu vašich hesel se zabezpečením AES-256. Všechny vaše data jsou chráněny jediným heslem. Standardními kategoriemi jsou bankovní účty, kreditní karty, webové stránky, softwarové licence, hesla a poznámky. Samozřejmě tyto kategorie můžete měnit podle svého. Aplikace nabízí neomezený počet kategorií i itemů.

[appbox appstore id937855073 oldprice=“9,99€“]

Archiv
Archiv je moderní aplikací pro váš Mac. S touto aplikací můžete vytvářet archivy v rozličných formátech (7z, rar, zip, tar, bzip2, gzip, dmg, iso, udf) a extrahovat je velmi jednoduše. Samozřejmostí je ochrana za pomocí vámi zvoleného heslo.

[appbox appstore id972436014 oldprice=“4,99€“]

Mac apps 5

Dnes nejčtenější

.