Zavřít reklamu

Gold iPad Pro iconMusím říct, že mě vždy opravdu potěší, když nám nějaký čtenář pošle s nadšením informaci nebo fotografie, které bychom jinak takto rychle nebo někdy i vůbec nezískaly a my je následně můžeme zveřejnit. V poslední době jste opravdu aktivní a většině z vás se snažím vždy odpovědět a využít vaší nabídky a informaci či fotografie vydat v našem článku. Výjimkou není ani čtenář Vlastimil, který nám dnes ochotně zaslal fotografie právě koupeného iPadu Pro, který zakoupil u Apple Preimum Resellera v Českých Budějovicích.

Čtenář je velkým fanouškem společnosti Apple a vlastní hned několik produktů s logem nakousnutého jablíčka. Právě proto mu nesměl chybět ani nejnovější iPad Pro, který nabízí nové možnosti a najde si lepší uplatnění v oborech, kde menší iPady nestačily. Díky poměrně velké sbírce produktů získáváme na fotografiích i srovnání iPadu Pro s menšími iPady a iPhonem 6 Plus. iPad Pro je oproti menším iPadům opravdu neuvěřitelně obrovský a popravdě mi připadá ještě větší, než můj 13″ MacBook Air, přitom je ale samozřejmě stejně velký.

Jako bonus si pro nás Vlastimil připravil ukázku naší homepage na obrovské uhlopříčce tabletu, která samozřejmě není prozatím přizpůsobena mobilním zařízením, což se už brzy změní.

iPad Pro 4
iPad Pro 3
iPad Pro 5
iPad Pro 6
IMG_0329
IMG_0328

Dnes nejčtenější

.