Zavřít reklamu

icon 4141183_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Wake Up
Jste opravdovým spáčem a máte trochu problém se vstáváním nebo potřebujete alarm, který vás nejen vzbudí, ale i udrží vzhůru? Stáhněte si Wake Up. Promění váš iPhone/iPad v unikátní, krásný a snadno použitelný budík, který vás probudí vždy a všude. Jako vyzvánění tón si můžete nastavit vlastní hudbu.

[appbox appstore id497561718 oldprice=“0,99€“]

Tunable
Tunable je chromatickou ladičkou, akordovým a tónovým generátorem a nahrávačem, který vám pomůže naučit se hrát stabilně a plynule, v tónu a v rytmu. Tuneable je prostě perfektním nástrojem pro začínající i profesionální hudebníky. S touto aplikací můžete snadno nahrávat vaše hraní a sdílet své nahrávky přes SoundCloud, Dropbox a další.

[appbox appstore id608540795 oldprice=“2,99€“]

Momento
Pokud si píšete deník či vedete nějakou jinou formu zápisů, tak pro vás máme Momento, což je aplikace, která vám vaše denní psaní vcelku zjednoduší. Momento vám pomůže zachytit vaše denní aktivity, myšlenky, nápady a fotografie a kombinuje je s vaší aktivitou na sociální sítích a vytvoří tak kompletní a sjednocenou časovou osu vašeho života.

[appbox appstore id347019672 oldprice=“1,99€“]

Sunshine Camera
Sunshine Camera je skvělým asistentem pro všechny fotografy – i pro ty začínající. Aplikace vám nabízí možnost zobrazování histogramu jasu, přizpůsobení expozice, vyvážení bílé a mnoho dalších funkcí, které jsou nezbytné pro vytvoření perfektního snímku.

[appbox appstore id1048850885 oldprice=“0,99€“]

PDF Expert
PDF Expert je praktickou aplikací pro všechny, kteří častou čtou, editují nebo opatřují poznámkami PDF soubory na iPadu či iPhonu. Aplikace podporuje dokumenty z MS Office, iWork, obrázkové soubory, dokonce i hudební a video soubory. Aplikace vám umožní jednoduše označit důležité pasáže ve vašich souborech, přidávat poznámky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id743974925 oldprice=“9,99€“]

Sleep Cycle
Probouzejte se lehce s aplikací Sleep Cycle. Jedná se inteligentní alarm, který analyzuje vaše spaní a vzbudí vás v té nejlepší možné době. Skoncujte s obtížným vstáváním, Sleep Cycle vás probudí odpočinuté a zrelaxované. Aplikace nabízí také detailní statistiky a grafy o každé noci, 15 pečlivě vybraných a vysoce kvalitních budících melodií. Sleep Cycle je opravdu úžasnou aplikací, rozhodně doporučuji.

[appbox appstore id320606217 oldprice=“1,99€“]

MIIV HD
MIIV neboli My Interactive Intelligent Vehicle App je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnohem víc.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“4,99€“]

Speedometer
Speedometer je excelentní kombinací GPS-rychloměru, palubního počítače a hudebního přehrávače, který vám pomůže v rychlé a snadné orientaci. Aplikace umožňuje výběr jednotek (kilometry/míle), sleduje váš startovní čas, celkový čas, průměrnou a maximální rychlost a nadmořskou výšku. Dále aplikace obsahuje kompas a geolokátor.

[appbox appstore id1050321166 oldprice=“2,99€“]

Hide Photos
Hide Photos vám umožní rozdělit váš mediální obsah do dvou kolekcí – privátní a veřejná. A pouze vy budete mít plnou kontrolu nad tím, kam kterou fotografii zařadíte.

[appbox appstore id1044141183 oldprice=“1,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.