Zavřít reklamu

iPad Pro iconJak už jsme oznámili na začátku tohoto týdne, Apple dnes začal prodávat svůj vůbec největší tablet v historii, který pojmenoval iPad Pro a osadil ho 12,9palcovým displejem s rozlišením 2732 × 2048, procesorem A9X a 4GB RAM. V USA a v několika dalších státech už společnost prodává iPad Pro přímo na oficiálních stránkách apple.com. V České republice je prozatím dostupný jen skrze oficiální aplikaci Apple Store pro iPhone, kde si už nyní můžete novinku objednat ve dvou různých velikostech paměti, ve třech barevných variantách a buďto pouze ve Wi-Fi verzi nebo i ve verzi podporující SIM karty.

Cena startuje na 24 990 Kč za 32GB Wi-Fi verzi, dále pokračuje na 29 790 Kč za 128GB Wi-Fi verzi a končí na 33 770 Kč za 128GB Wi-Fi + Cellular verzi. Na zadní stranu si stejně jako u ostatních iPadů a iPodů touch můžete přidat gravírování a udělat tak ze svého iPadu Pro z části jedinečný kousek. Pokud si iPad Pro objednáte už nyní, bude vám doručen už do pátku 13. listopadu.

Stejně tak se začal prodávat nový stylus Apple Pencil, jehož cena je stanovena na poměrně vysokých 2990 Kč a který budete k plnému využití iPadu Pro určitě potřebovat. Pokud si Apple Pencil objednáte už nyní, obdržíte jej nejdříve 19 listopadu.

Apple samozřejmě nezapomněl ani na Smart Keyboard, tedy klávesnici speciálně navrženou pro iPad Pro. Její cena pro český trh prozatím nebyla oznámena a Apple zatím prodává jen americkou verzi této klávesnice a další by měly přijít během následujících několika týdnů, v našem případě možná až měsíců.

iPad Pro FB

Dnes nejčtenější

.