Zavřít reklamu

icon 178264_largerTeplota začíná klesat a zima nám začíná pomalu klepat na dveře, takže se spolu pojďme poohlédnout po nějakých hrách na dlouhé zimní večery, kdy se vám nebude chtít dělat vůbec nic. Přinášíme vám deset her na iPhone a iPad, které by vás mohli zaujmout, devět z nich je zdarma neustále a jedna (Kingdom Rush) je dnes výjimečně zdarma, takže toho neváhejte využít. Konkrétně se jedná o hry SHREDD, Smash Hit, Middle Manager, Triple Town, Whale Trail, Royal Revolt!, Crazy Taxi, Two Dots, Hero Academy a výše zmíněná Kingdom Rush. 

SHREDD
Heslem této hry je prosté – vyhněte se hrotům. Pohybujte se podél stěn, vznášejte se uprostřed nebo se během okamžiku rozdělte na dva objekty. Samozřejmě se hra postupem času zrychluje a je náročnější na vaší pozornost.

[appbox appstore id844153422]

Smash Hit
Pusťte se do tohoto surreálního dobrodružství skrze tajuplnou dimenzi. Pohybujte se v souladu s hudbou a zvuky a rozbíjejte všechno, co vám bude stát v cestě. Tento zážitek vyžaduje vaši plnou koncetraci a správné načasování. Hra nabízí 50 rozličných místností s 11 odlišnými grafickými styly a realistickými zvuky a mechanismy.

[appbox appstore id603527166]

Middle Manager
Gratulujeme, právě jste se byli přijati do funkce střední manažer spravedlnosti. Byl jste vybrán, aby jste dohlédnul na nejnovější pobočku a úspěšně ji vybudoval. Vytrénujte a řiďte váš tým superhrdinů, začněte potírat kriminalitu a zachraňujte obyvatele vašeho města. Neustále zvyšujte efektivitu tím, že budete budovat nová zařízení a upgradovat vybavení.

[appbox appstore id536013980]

Triple Town
Triple Town je originální puzzle hrou, ve které si zkusíte vybudovat nejlepší a největší město. Čím větší město vybudujete, tak tím více bodů na vás čeká. Město budujete tak, že spojíte 3 či více dílků – kombinujte tři dílky trávy a dostanete keř, spojte tři keře a dostanete strom apod. Zní to jednoduše? Zároveň musíte vyzrát na obří medvědy, kteří se budou snažit blokovat vývoj vašeho města.

[appbox appstore id490532168]

Whale Trail
Vaším hrdinou se stává velryba Willow a vaším cílem je sbírání bublin a osvobození vašich přátel. Postupně upgradujte schopnosti své velryby, poražte vaše nepřátele a potkávejte ztřeštěné postavičky na své cestě. Hra nabízí 96 levelů, dokážete je všechny projít se třemi hvězdičkami?

[appbox appstore id450163154]

Royal Revolt!
Royal Revolt je pěknou hrou se 3D grafikou a intuitivním ovládáním. V Royal Revolt se stanete mladým princem, který byl nucen odjet na dva roky do školy, kde se učil různým kouzlům. Poté, co se vrátíte, tak zjistíte, že všechno je jinak – váš otec umřel a vaši hrabiví příbuzní uzmuli vaše království. Doveďte své vojáky k vítězství proti vašim nenasytným příbuzným, kteří ukradli vašemu otci trůn. Dobyjte všech 58 hradů a staňte se opravdovým králem.

[appbox appstore id545670708]

Crazy Taxi
Uhánějte, driftujte, sekejte zatáčky, proplétejte se dopravou, jezděte po rampách a mnohem víc. V této hře jde o jediné – čím šílenější bude vaše jízda, tím víc bodů získáte. V první řadě si můžete uzpůsobit svůj taxík podle svých představ a vyrazit na cesty.

[appbox appstore id794507331]

Two Dots
Two Dots je návyková puzzle, ve které jde o spojení sousedících bodů stejné barvy. Naši hlavní hrdinové (dvě tečky) putují po arktické tundře, ohnivé džungli a proplouvají hlubiny moře. Vylepšete své schopnosti a dovednosti skrze 435 vyzývavých levelů a postupně odkrývejte spoustu vzrušujících aspektů této hry. Hra je zábavná, navíc se na ní velmi pěkně dívá a pokud sháníte něco pro dlouhé chvíle, tak zkuste Two Dots.

[appbox appstore id880178264]

Hero Academy
Hero Academy je něco jako šachy, akorát s fantasy postavičkami. Otestujte své schopnosti a poražte všechny své přátele. Vstupte do světa mečů a magie a poražte všechny za pomocí té nejlepší taktiky.

[appbox appstore id488156323]

Kingdom Rush
Kingdom Rush je pěknou akční fantasy hrou, ve které se budete snažit ochránit vaše království proti hromadě orků, trollů, zlých čarodějů a dalších zlých postav. Postavte si svou neporazitelnou armádu a ukažte nepříteli zač je toho loket.

[appbox appstore id489265199 oldprice=“2,99€“]

icon home_screen_iphone_ipad_hero

Dnes nejčtenější

.