Zavřít reklamu

iOS 9Apple včera aktualizoval statistiky na vývojářských stránkách, kde mimo jiné informuje o procentuálním zastoupení jednotlivých verzí systémů. Podle nejnovějších statistik je iOS 9 nainstalovaný již na 66% kompatibilních zařízeních, což je přibližně za dva měsíce poměrně slušný výsledek a Apple je za něj jedině rád. Jen pro příklad – před dvěma týdny byl iOS 9 nainstalovaný na 61% zařízeních.

iOS 9 je vůbec nejrychleji přijímaný software ze všech verzí, co kdy Apple vydal a ihned po 24 hodinách jej mělo nainstalováno poměrně velké množství uživatelů, podobně jako loňský iOS 8, který byl, co se adopce týče, doposud nejúspěšnější. iOS 8 dosáhl 64 procent až 23. prosince, ale iOS 9 jej zvládl předběhnout už o necelé dva měsíce dříve.

Za poslední poměrně rychlý nárůst může rozhodně nejnovější iOS 9.1, který uživatele láká na 184 nových emotikonů, mezi kterými nechybí ani zdvižený prostředníček. V současné době době Apple s vývojáři testuje iOS 9.2, která možná přinese nové jazyky pro Siri, které by mohly dorazit v nějaké beta verzi.

iOS 9 adoption

Dnes nejčtenější

.