Zavřít reklamu

icon 025613_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

[appbox appstore id715319520 oldprice=“1,99€“]

StarMap 3D+
Jak už samotný název aplikace napovídá, StarMap 3D+ slouží ke zobrazování hvězd, souhvězdí, planet a mnoho dalšího na 3D mapě. Mapa se ukáže relevantní k vaší aktuální poloze a času. Dokonce zobrazí i polohu umělých družic včetně ISS. Kromě samotných objektů budete mít také informace o velikosti, vzdálenosti a další podrobnosti ohledně planet a hvězd.

[appbox appstore id351986992 oldprice=“2,99€“]

oSnap
Pozor, máme tu něco pro milovníky selfies. OSnap je skvělou volbou, díky které bude pořizování tohoto typu fotografií zábavné a jednoduché. Stačí poklepat kamkoliv na obrazovku a aplikace vás ihned vyfotí.

[appbox appstore id859025613 oldprice=“1,99€“]

waveCapture
WaveCapture je jednoduchý a elegantní audio nahrávač pro váš iPhone. Nahrávejte, přehrávejte a sdílejte vysoce kvalitní audio nahrávky. Tato aplikace je skvělá pro hlasové poznámky, přednášky, prezentace, schůzky a mnoho dalšího. Vlastníte Apple Watch? Nyní můžete nahrávat audio přímo na vašich Apple Watch, které se automaticky ukládá na vašem iPhonu.

[appbox appstore id919546183 oldprice=“0,99€“]

7 minute PRO
Dlouho jsme tu neměli žádnou fitness aplikaci, tak to dnes napravíme s 7 minute PRO. Aplikace vám přináší nové typy cvičení, efektivní motivační systém, detailní popis každého cviku prostřednictvím videa, audia, textového popisu a fotografií. Ušetřete čas a neplýtvejte penězi na fitness trenéry, užijte si 7 minutové cvičení každý den a výsledky se brzy dostaví!

[appbox appstore id977931069 oldprice=“0,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

TextVideo
TextVideo vám přináší snadnou cestu, jak přidávat do vašich videí text. Díky této aplikaci může být text různě zdeformovaný, přetočený či animovaný. TextVideo nabízí stovky různých fontů, efektů a podkresové hudby. Aplikace vám také nabízí základní editační funkce pro vaše videa.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“2,99€“]

EverPass
Zapomněli jste někdy nějaké heslo? Používáte stále stejné hesla? Každý musí mít tolik různých hesel k různým účtům jako např. kreditní karty, bankovní účty, emaily, sociální sítě a mnoho dalšího. Everpass vám pomůže zapamatovat všechna vaše hesla a udrží je v bezpečí. Jediné, co si musíte zapamatovat je vaše základní heslo do této aplikace. EverPass také podporuje Touch ID.

[appbox appstore id1031118476 oldprice=“3,99€“]

snowbuddy
Připravte se na zimu se skvělou aplikací snowbuddy. Tato aplikace je zimní, sociální a sportovní aplikace s detailní statistikou, mapou sjezdovek a neustále vám nabízí různé výzvy, které si můžete zahrát se svými přáteli. Snowbuddy nevyžaduje žádné permanentní internetové připojení, jednoduše sledujte váš krásný zimní den na svahu a přijímejte výzvy. Aplikace nejenže umí sledovat vaši rychlost a vzdálenost na svahu, ale poskytne vám i potřebnou předpověď počasí. Snowbuddy bude vaším nejlepším parťákem na horách.

[appbox appstore id932977366 oldprice=“0,99€“]

Sir Benfro’s Brilliant
Proveďte hlavního hrdinu a jeho balón skrze fantastické světy, které jsou přeplněné zvláštními a přesto krásnými stvořeními. Jako přírodovědec a průzkumník Sir Benfro učinil mnohé důležité objevy jeho generace. Proplujte lesy, přes oceány a dolů přímo do centra Země. Sir Benfro’s Brilliant je designově krásnou a intuitivní hrou, která je vhodná pro každou generaci.

[appbox appstore id475711411 oldprice=“0,99€“]

apps verge-15IMG_6597.0

Dnes nejčtenější

.