Zavřít reklamu

icon 806191_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

TopScanner
Další super aplikace, která je určená na skenování různých dokumentů. S její pomocí si budete moct naskenovat různé obrázky, recepty, papírové poznámky, náčrtky či jakýkoliv jiný typ dokumentu a uložit je ve formátu PDF.

[appbox appstore id947008844 oldprice=“2,99€“]

Path on
Nyní mohou vaše fotografie obsahovat jakákoliv slova s aplikací Path On. Použijte různé bláznivé fonty a vyzdobte své snímky slovy, hesly, citáty a sdílejte je se svými přáteli. Nemusíte se bát jakýchkoliv omezení, napište co chcete a kam chcete. Aplikace vám také umožní nakreslit čáru vaším prstem a váš text se objeví přesně podél vámi zakreslené čáry. Path on také nabízí jednoduché tvary jako kruh, čtverec či spirála.

[appbox appstore id596696015 oldprice=“1,99€“]

File Transfer
Vyměňujte si své soubory mezi vašimi zařízeními jednoduše a rychle. File Transfer pracuje na platformách jako iOS, Mac, Windows a dalších mobilních operačních systémech. Je to opravdu snadné a efektivní, stačí si vybrat soubory a ty budou přeneseny do vašeho zařízení během okamžiku. Nepotřebujete žádný USB kabel ani iTunes.

[appbox appstore id584806191 oldprice=“1,99€“]

Meeting Box
Meeting Box je skvělou aplikací, která vám umožní zapisovat si poznámky, organizovat úkoly, mapy, fotografie a vytvářet připomínky. Dále vám aplikace umožňuje malovat přímo do vašich poznámek. Vaše zápisky mohou být sdíleny jako PDF prostřednictvím emailu.

[appbox appstore id601889330 oldprice=“2,99€“]

Binaural Sleep
Máte problémy s usínáním? Vyřešte váš problém s aplikací Binaural Sleep. Aplikace obsahuje vědecky prokázané frekvence, které navozují specifické stavy mozku. Binaural Sleep vám pomůže s usínáním, zvládnutím power nap či ukočírováním roztěkané mysli, při které navodí delší cyklus a připraví váš mozek na relaxaci a hluboký spánek. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id683039880 oldprice=“2,99€“]

Night Vision
S touto aplikací můžete vytvářet HD kvalitní fotografie při nízkém světle. Aplikace zachycuje reálné snímky a videa při nízké luminozitě, aniž byste museli cokoliv přidávat na váš iPhone. Během focení/natáčení můžete dynamicky měnit citlivost kamery k dosažení těch nejlepších výsledků.

[appbox appstore id722242692 oldprice=“0,99€“]

Backup
Aplikace Backup zálohuje snadno a rychle vaše fotografie a videa na Dropbox a umí běžet na pozadí. V této aplikaci si snadno můžete vybrat konkrétní alba, která chcete zálohovat a také si můžete vybrat typ souboru (fotografie, videa či obojí), která chcete zálohovat. Backup vám bude zasílat notifikace v případě, že máte nějaké nedokončené zálohy.

[appbox appstore id687239533 oldprice=“0,99€“]

Dino Rush
Všechny dívky z vesnice byly uneseny jeskynními grázly a vy ty chudinky prostě musíte zachránit. Vydejte se na výpravu za ztracenými dívkami a proběhněte skrze džungle a kaňony, které jsou obývány prehistorickými a strašidelnými dinosaury jako např. děsivý tyrannosaurus rex. Vyzbrojte se zbraněmi (boomerang, sekyra a oštěp), vyražte do boje a stíhejte záporáky a různé kreatury.

[appbox appstore id739095040 oldprice=“2,99€“]

Flight Fight 2
Flight Fight je skvělou hrou, ve které létáte a střílíte po svých protivnících. Nabízí přes 90 úrovní (normal, hard a nightmare), výběr deseti různých zbraní, možnost zvolit si ze tří postav a mnoho dalšího.

[appbox appstore id721033525 oldprice=“1,99€“]

Build It!
Jste připraveni vybudovat své vlastní přímořské městečko? Začnete pozvolna, píše se rok 1920 a vy začínáte s prostými bungalovy – své malé městečko postupem času přeměníte na kosmopolitní velkoměsto. Postupně budete mít k dispozici famózní restaurace, oslnivé hotely a módní butiky, ale nezapomínejte na zásadní opravy a přestavby. Hra vám nabízí 60 levelů, 18 typů budov a mnoho dalšího.

[appbox appstore id582656514 oldprice=“4,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.