Zavřít reklamu

UsBidi iconNabíjení našich iPhonů a iPadů přes noc pro ně není nijak extra zdravé – krátí se tím kapacita baterie a prodlužuje doba nabíjení. I když to víme, stejně to děláme, protože koneckonců komu by se chtělo vstávat uprostřed noci aby přístroj odpojil. Nejlepší je mobil nebo tablet rovnou po nabití odpojit. Odborníci z firmy UsBidi nám připravují speciální dobíjecí kabel, který automaticky přístroj odpojí od přísunu energie ve chvíli, kdy se „iDevice“ dobije. Dobrá zpráva – UsBidi je nyní na Kickstarteru. 

UsBidi je inteligentní dobíjecí kabel, který má na Kickstarteru již téměř 3 tisíce čekatelů a svůj cíl 35 tisíc dolarů již dávno překonal. Inu, dobrým nápadům se na Kickstarteru daří. A to mají ještě zhruba měsíc. Na trhu je plno produktů, které se zaměřují na vaši zvýšení kapacity vaší baterie. Ať už jde o kryty, které v sobě skrývají akumulátor nebo všelijaké power banky.

UsBidi

Výrobci UsBidi tvrdí, že zdravější a šetrnější nabíjení může zabránit ničení baterie a ubývání celkové kapacity baterie. Kabel dokonce disponuje LED indikací plného nabití nebo zapnutého „turbo“ režimu, kdy se baterie nabíjí rychleji. Pokud vás podobně jako mě UsBidi zaujal, tak můžete na jejich konto na Kickstarteru přispět 18 dolarů za jeden produkt. To není nijak kapsurvoucí částka, ale co trochu zamrzí je 12 dolarů za poštovné. Myslím, že do té doby, než si UsBidi koupím, budu zpytovat svědomí, že nechávám iPhone v zásuvce celou noc.

Dnes nejčtenější

.