Zavřít reklamu

rop iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

rop
Rop je kultivovanou, zapeklitou a minimalistickou puzzle hrou s velkým množstvím levelů a neobyčejným designem. Připravte se úžasný zážitek z této puzzle hry.

[appbox appstore id970421850 oldprice=“0,99€“]

Private Calculator
Private Calculator vám umožní schovat a zamaskovat vaše fotografie/videa/dokumenty/poznámky/kontakty jako běžnou kalkulačku. Do aplikace se dostanete za pomocí hesla.

[appbox appstore id646308208 oldprice=“1,99€“]

Wake Up
Jste opravdovým spáčem a máte trochu problém se vstáváním nebo potřebujete alarm, který vás nejen vzbudí, ale i udrží vzhůru? Stáhněte si Wake Up. Promění váš iPhone/iPad v unikátní, krásný a snadno použitelný budík, který vás probudí vždy a všude. Jako vyzvánění tón si můžete nastavit vlastní hudbu.

[appbox appstore id497561718 oldprice=“0,99€“]

Stickman
Zabalte si svůj padák a skočte dolů z těch nejvyšších budov světa a zažijte skvělé pocity s hrou Stickman Base Jumper. Hra nabízí 80 krásných levelů s různou mírou obtížnosti, možnost video nahrávání a sdílení videí s vašimi přáteli na Facebooku, Twitteru, Youtube či emailu, působivé srážky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id549451662 oldprice=“0,99€“]

Sleep Cycle
Probouzejte se lehce s aplikací Sleep Cycle. Jedná se inteligentní alarm, který analyzuje vaše spaní a vzbudí vás v té nejlepší možné době. Skoncujte s obtížným vstáváním, Sleep Cycle vás probudí odpočinuté a zrelaxované. Aplikace nabízí také detailní statistiky a grafy o každé noci, 15 pečlivě vybraných a vysoce kvalitních budících melodií. Sleep Cycle je opravdu úžasnou aplikací, rozhodně doporučuji.

[appbox appstore id320606217 oldprice=“0,99€“]

Chemio
Chemio vám přináší interaktivní periodickou tabulku, výpočet molární hmotnosti a 3D widget pro vytváření elektronové konfigurace atomu. Aplikace Chemio obsahuje všechny nezbytné chemické poznámky a informace pro studenty.

[appbox appstore id700723947 oldprice=“1,99€“]

Stickyboard 2
Představte si obří bílou tabuli a k tomu nekončící štos samolepících bločků. Nic nepřebije bílou tabuli a samolepící bločky na zachycení všelijakých informací. S touto aplikací je opravdu snadné různě přeskupovat své nápady a myšlenky, zachytit jejich vzájemné propojení a najít důležité vzorce. Stickyboard vám přináší flexibilitu, výkonnost a pohodlí přímo do vašeho iPadu.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“4,99€“]

Medieval Defenders
Zajímavá hra, ve které musíte ochránit svůj hrad a ukázat vetřelcům, kdo je tu pánem. Začněte stavět věže, trénujte svá kouzla, ušetřete nějaké peníze a vašeho protivníka jednoduše porazíte. Středověk byl temným časem, kdy chtěl každý neustále rozšiřovat své území. Nedávejte svým nepřátelům žádnou záminku k tomu, aby si mysleli, že jste slabší než oni a rychle se pusťte do boje.

[appbox appstore id660683664 oldprice=“0,99€“]

Running Music Trainer
Running Music Trainer je kolekcí vysoce kvalitní hudby, která byla vytvořena pro to nejideálnější tempo při běhání. Aplikace vám pomůže s motivací a dopřeje vám zajímavý zážitek z běhu. Running Music Trainer je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id983095368 oldprice=“0,99€“]

Great Photo
Fajnový fotorádce přímo ve vaší kapse – to je Great Photo. I když má dnes skoro každý fotoaparát, tak vyfotit opravdu dobrou fotografii vyžaduje určité znalosti a i jejich ovládání. S touto aplikací se začnete učit díky důmyslnému procvičováním za pomocí interaktivních lekcí, např. se naučíte, co je expozice, jak nastavit správnou expozici a mnoho dalšího.

[appbox appstore id766214869 oldprice=“2,99€“]

apps verge-15IMG_6597.0

Dnes nejčtenější

.