Zavřít reklamu

icon 701037_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Hindsight
Hindsight je aplikací, která vám pomůže sledovat události a jejich výskyt. Poznamenat si můžete prakticky cokoliv – dobu, která uplynula od poslední návštěvy zubaře, poslední projížďku na kole, návštěvu fitka či zavolání rodičům. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id920899942 oldprice=“1,99€“]

Sometimes You Die
Ve většině klasických her můžete zemřít a většinou to ve vás vyvolá akorát tak frustraci. Představte si, že v této hře s optimistickým názvem je to odlišné. Zemřít prostě musíte. Jediné, co musíte udělat je promýšlet každý krok dopředu. V Sometimes You Die budete řešit překvapivé, znepokojivé a zlomyslné hádanky.

[appbox appstore id822701037 oldprice=“1,99€“]

Busy
Aplikace Busy vám hned na začátku dne připomene vaše nejdůležitější úkoly pro daný den. Busy vás nikdy nebude rozptylovat připomínáním všech úkolů najednou. Každý úkol můžete dát do určité kategorie (Důležité, Později, Hotovo apod.) a poté úkol můžete přesunout za pomocí jednoduchých a přirozených pohybů.

[appbox appstore id592180335 oldprice=“5,99€“]

MovieSpirit
Chcete si vytvořit vlastní film? Chcete být producentem, režisérem a zároveň i hercem? V aplikaci MovieSpirit můžete všechny tyto role jednoduše zastat. Díky této aplikaci můžete kombinovat videa, fotografie, hudbu, text a hlasové nahrávky. MovieSpirit vám také umožní do vašich filmů přidat různé efekty a animace.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“6,99€“]

Translate Voice
S touto aplikací stačí mluvit do vašeho iPhonu a on okamžitě odpoví jedním z 80 jazyků. Nemusíte vůbec nic psát, je to zcela jednoduché – začněte mluvit, aplikace automaticky přetransformuje vaší mluvu do textové podoby a přeloží do vámi vybraného jazyka. Skvělou zprávou je, že aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id979573072 oldprice=“1,99€“]

Private Album
Private Album je aplikací, díky které budou vaše osobní fotografie i videa v bezpečí. Aplikace používá klasické zaheslování a svá data můžete také zálohovat na Dropbox. Aplikace disponuje zajímavou funkcí, která rozezná, když je váš iPhone v horizontální pozici (telefon jste položili na stůl a zapomněli jste ho zamknout) a automaticky se uzamkne a mnoho dalších pozoruhodných funcí.

[appbox appstore id626052414 oldprice=“1,99€“]

Altimeter
Altimeter je moderním výškoměrem, který je šikovnou aplikací pro každého, kdo rád chodí nebo jezdí na kole po horských terénech. Aplikace má přátelské uživatelské rozhraní a praktické funce. Altimeter nabízí mapy (satelitní, hybridní, standardní), kompas, sledování informací jako např. vzdálenost, průměrná rychlost, maximální rychlost apod. a užitečné informace o aktuálním počasí – teplota, viditelnost, západ/východ slunce a další. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id999118509 oldprice=“2,99€“]

Status Art
Status Art je novou a zábavnou možností, jak updatovat a uzpůsobit vašim designovým potřebám váš iPhone. Jedná se o užitečný nástroj, který vám umožní vybrat si z velkého množství krásných designů. Aplikace podporuje Parallax efekt.

[appbox appstore id781213561 oldprice=“1,99€“]

ACDSee
Upravujte a poté sdílejte vaše fotografie s ACDSee. Aplikace kombinuje inovativní kameru, výkonný fotoeditor, praktické vytváření koláží a především obsahuje všechny nezbytné nástroje, které potřebujete na vytváření těch nejlepších snímků.

[appbox appstore id909222894 oldprice=“0,99€“]

A Dark Room
Právě jste se probudili. Cítíte pouze znepokojivou tepající bolest hlavy. Pojďte zažehnout oheň a utéct do světa, na který nikdy nezapomenete.

[appbox appstore id736683061 oldprice=“0,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.