Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-10-26 v 19.44.51Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Car Crusher
Car Crusher je zábavná hra, která vám nabízí mnoho výzev, puzzlů a hádanek. Stát se milionářem, který zbohatne ze svého vrakoviště není zase tak jednoduchý úkol. Budete potřebovat všechny vaše schopnosti a dovednosti, abyste dokázali sešrotovat co nejvíce automobilů. Car Crusher nabízí 64 nelehkých levelů, 4 bonusové levely a možnost přehrávání vlastní hudby při hraní. Pozor, hra Car Crusher je vysoce návyková!

[appbox appstore id480049581 oldprice=“0,99€“]

Drop The Chicken 
Drop The Chicken je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Náš kuřecí hrdina Chuck poté co ukončil svou kariéru jako cirkusový akrobat, sám sebe vystřelil z kanónu a utekl do nedaleké farmy. Vaším úkolem je pomoci Chuckovi dostat se ke všem hnízdům a mezitím po cestě sníst co nejvíce mušek.

[appbox appstore id423722522 oldprice=“0,99€“]

 

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete na Apple Watch.

[appbox appstore id468661982 oldprice=“1,99€“]

Photo Footprint
Photo Footprint znázorní vaše fotografie na mapě a automaticky generuje jednoduchý a intuitivní fotodeník, který je založen na veškerých fotografiích, které máte uložené ve svém iOS zařízení. Zvolit si můžete z hybridní, satelitní nebo standardní mapy. Photo Footprint vám lehce ukáže vaše fotky z rozličných zemí, měst a míst.

[appbox appstore id894160045 oldprice=“1,99€“]

Slick
Odemykání vašeho iPhonu nikdy nebylo tak zábavné jako s aplikací Slick. Pokud vás nebaví nudná úvodní obrazovka, tak si ji můžete snadno vylepšit. Slick vám nabízí zábavnou možnost, jak přizpůsobit úvodní obrazovku vašeho iPhonu přesně podle vašich představ. Tento nástroj vám umožní vybrat z velkého množství různorodých designů, které můžete aplikavat na svůj telefon. Aplikace je kompatibilní s Parallax efektem.

[appbox appstore id797913268 oldprice=“1,99€“]

Moment Camera
Moment Camera je aplikací, která vám nabízí časovač a možnost sekvenčního focení. Díky Moment Camera už nikdy nepropásnete žádné důležité okamžiky ve vašem životě.

[appbox appstore id595110416 oldprice=“0,99€“]

Color Companion
Pracujete na novém designovém projektu a potřebujete přesnou analýzu barvy? Color Companion tedy obsahuje analýzu barev, automatické vytváření palet z obrázků či webových stránek. S touto aplikací můžete snadno vytvářet, editovat a sdílet palety či barvy.

[appbox appstore id477794973 oldprice=“1,99€“]

Bluetooth Call
Proměňte váš iPhone či iPad na vysílačku a mluvte mezi sebou. Aplikace nabízí okamžitý hlasový chat, bez registrace a bez placení. Bluetooth Call vám umožní bezdrátový hovor – je to jako kdybyste telefonovali přes Bluetooth. Aplikace nespotřebává mobilní data.

[appbox appstore id470575297 oldprice=“0,99€“]

Learn Guitar
Learn Guitar nabízí lekce pro všechny levely a styly hraní na kytaru. Takže nezáleží na tom, zda hrajete na akustickou kytaru, elektrickou kytaru nebo obojí. Je také jedno, jestli jste úplný začátečník nebo hrajete na kytaru mnoho let. Naučte se relaxovat hraním na kytaru.

[appbox appstore id470514399 oldprice=“1,99€“]

LiquiPad
LiquiPad je vizuální hračkou, která promění povrch vašeho iPhonu na několik odlišných virtuálních tekutin, které reagují na vaše dotyky. Tyto efekty jsou jednak uklidňující i zábavné. Obsahuje 12 tématických celků.

[appbox appstore id382777317 oldprice=“1,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.