Zavřít reklamu

HotMusic iconS příchodem služeb jako Spotify, Rdio a dalším jim podobným se naskytly uživatelům zcela nové možnosti, jak pohodlně, levně nebo mnohdy i zdarma poslouchat téměř všechnu známou a někdy i neznámou hudbu z celého světa. U něčeho podobného nesměl chybět samozřejmě ani Apple, který jen pár měsíců dozadu spustil službu Apple Music, která přímo konkuruje Spotify a Rdio. Díky těmto službám se otevřely dveře i několika dalším, mezi které bezpochyby patří nová aplikace HotMusic, která má rozhodně co nabídnout a chytře spojuje všechny nejpoužívanější streamovací aplikace současnosti.

HotMusic je aplikace určená výhradně pro iPhone, kterou si můžete stáhnout zdarma a ihned po spuštění se přihlásit pomocí svého Twitteru nebo Facebooku, případně si vytvořit registraci jen na email. Dalším krokem je, podobně jako u Apple Music, zvolení 5 hudebních žánrů, podle kterých vám bude aplikace nabízet hudbu. Důležitou zprávou je, že výběr žánrů nemůžete později změnit, jelikož další si lze odemknout jen pomocí nákupu v aplikaci za 0,99 €.

V čem je ale aplikace tak výjimečná, že se vyplatí o ní napsat? HotMusic je jedinečná tím, že poskytne uživatelům velice snadný přístup k nejnovějším dílům z hudebního světa. Služba je tak rozšířená, že si najde uplatnění také u milovníků tuzemské hudby, protože vám dokáže ukázat i nejnovější skladby a alba z České republiky nebo Slovenska. Díky HotMusic tedy získáte k novým skladbám přístup mnohem dříve, než byste je objevili v Apple Music nebo Spotify, případně než by se o ně začala zajímat rádia či jiná média. Díky aplikaci tak máte všechny novinky z hudebního světa ihned na dosah ruky a milovníci hudby mají o všem okamžitý přehled.

HotMusic 1
HotMusic 3

HotMusic nabídne naprosto jednoduché rozhraní, ve kterém se po chvilce orientuje úplně každý, čímž dokazuje, že věci se dají dělat jednoduše, ale efektivně. Pokud si chcete spustit nejnovější hudbu, tak stačí kliknout a HotMusic vám přehraje poměrně dlouhou ukázku každé skladby. Když se vám zalíbí, tak si ji můžete označit srdíčkem a přidat si ji tak do svého seznamu oblíbených skladeb, případně můžete skladbu okamžitě začít poslouchat v Apple Music, Spotify či Rdio nebo si ji lze zakoupit v iTunes Music Store.

Pokud je k singlu i klip, pak si jej prostřednictvím aplikace můžete nechat okamžitě přehrát na YouTube. Stejně tak se v HotMusic tedy dostanete k nejnovějším hudebním klipům, které právě hudebníci publikovali na YouTube a přímo v ní je můžete celé zhlédnout bez nutnosti se přesměrovat do další aplikace.

HotMusic v podstatě není pomalu co vytknout. Je rychlá, naprosto přehledná, jednoduchá a efektivní. Poskytne vám opravdu aktuální přístup ke všem nejnovějším skladbám a pokaždé, co aplikace znovu otevřete, tak už tu na vás budou čekat nové skladby k poslechu. Jedinou překážkou mohou být pro někoho reklamy, které ale můžete odstranit za 1,99 € nebo je možné si zakoupit HotMusic Pro za 6,99 €, čímž navždy odstraníte všechny reklamy a ještě navíc získáte přístup ke všem hudebním žánrům, tudíž namísto 5 původních předem definovaných budete mít k dispozici všech 21 žánrů, mezi kterými budete moct rychle přepínat.

[appbox appstore id943071764]

Dnes nejčtenější

.