Zavřít reklamu

icon 438771_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Star Defender 4
Kdo se odváží čelit hordě Inserctusu a zároveň chránit rodnou Galaxii? Co se děje v černých dírách a kam vedou? Pokud chcete znát odpovědi na tyto otázky, tak se staňte hrdinou Star Defender 4. Tato hra je pro všechny, kteří jsou dostatečně stateční a silní, aby prolomili temné mlčení. Probijte si cestu skrze 100 levelů, 8 originálních misí a k dispozici budete mít i velké množství speciálních zbraní.

[appbox appstore id429370887 oldprice=“1,99€“]

Assembly
Assembly je tím nejjednodušším a zároveň nejvýkonnějším designovým nástrojem pro vaše iOS zařízení. Vytvořte naprosto cokoliv, co vás napadne – překrásná loga, ikony, postavy a ilustrativní scény. Všechny své výtvory ukládejte na iCloud a můžete je také rozesílat emailem, ukládat na AirDrop a Dropbox.

[appbox appstore id1024210402 oldprice=“1,99€“]

PianoAngel
PianoAngel je revoluční piano aplikací, která byla vytvořena pro to, aby umožnila každému hrát na piano krásně a s lehkostí. Aplikace nebyla vytvořená pouze pro osoby, které na piano hrát umí, ale i pro ty, kteří vůbec neumí hrát na piano.

[appbox appstore id425359671 oldprice=“4,99€“]

PDF Photos
PDF Photos vám umožní konvertovat fotografie rychle a snadno na PDF soubory. Vyberte rozložení pro vaše snímky, vyberte fotografie, zkoukněte náhled souboru a poté prostě uložte. Díky této aplikaci můžete zasílat velké množství fotografií se zmenšenou velikostí. Aplikace podporuje jpg, png, tiff soubory.

[appbox appstore id993438771 oldprice=“1,99€“]

MIIV HD
MIIV neboli My Interactive Intelligent Vehicle App je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnohem víc.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“3,99€“]

AnyScan
AnyScan vám umožní oskenovat jakýkoliv typ dokumentu, který potřebujete převést do jediného PDF souboru. Může to být jakýkoliv typ dokumentu, recepty, poznámky a cokoliv dalšího.

[appbox appstore id568826833 oldprice=“2,99€“]

Shoppylist
Shoppylist vám přináší možnost vytvořit si váš nákupní seznam během okamžiku. Shoppylist si bude postupně ukládat předměty, které často nakupujete a bude je postupně nabízet v nápovědě. Můžete vytvářet mnohonásobné seznamy, které můžete třídit podle jména či kategorií, dále je můžete duplikovat a sdílet.

[appbox appstore id602418681 oldprice=“0,99€“]

YoWindow
YoWindow je unikátní aplikace, která vám přináší nejčerstvější info o počasí. Kouzlem YoWindow je živá obrazovka, která reflektuje vaše akutální počasí. Západ a východ slunce také probíhá přesně v akutálním čase. Aplikace mimo jiné  nabízí předpověď počasí na více dní dopředu.

[appbox appstore id606193225 oldprice=“2,99€“]

Binaural Sleep
Máte problémy s usínáním? Vyřešte váš problém s aplikací Binaural Sleep. Aplikace obsahuje vědecky prokázané frekvence, které navozují specifické stavy mozku. Binaural Sleep vám pomůže s usínáním, zvládnutím power nap či ukočírováním roztěkané mysli, při které navodí delší cyklus a připraví váš mozek na relaxaci a hluboký spánek. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id683039880 oldprice=“2,99€“]

AccuTune
AccuTune je super přesnou chromatickou ladičkou. Jedná se o šikovnou aplikaci pro každého kytaristu. AccuTune reaguje na tóny zachycené mikrofonem iPhonu či iPadu, ale i přes kytarový adaptér.

[appbox appstore id499204349 oldprice=“2,99€“]

apps

Dnes nejčtenější

.