Zavřít reklamu

iSO 9.2 iconTeprve včera se běžní uživatelé dočkali aktualizace iOS 9.1, která přinesla několik oprav, vylepšení pro Live Photos, nové wallpapery a také přes 150 nových emotikonů, mezi kterými nechybí ani zdvihnutý prostředníček. Jenže Apple už nějaký iOS 9.1 moc nezajímá a začíná potichu testovat iOS 9.2, který ještě ani Apple neoznámil a nevydal verzi pro registrované vývojáře, kteří si platí za Apple Developer Program.

Server 9to5mac totiž ze svých statistik týkajících se návštěvnosti zjistil, že jakmile Apple vypustil iOS 9.1, tak už někteří jejich návštěvníci mají nainstalovaný iOS 9.2, který v současné době testují. Pravděpodobně se bude jednat přímo o zaměstnance Applu nebo o vývojáře, kteří s kalifornskou společností úzce spolupracují a mají tak přístup k doposud nevydaným verzím systému.

iOS 9

Zatímco aktualizace iOS 9.1 přinesla jen nové smajlíky a jednu funkci dostupnou pouze v USA, tak iOS 9.2 by se měla zaměřovat především na vylepšení systému na iPadu Pro, který Apple začne prodávat už začátkem listopadu a mezi zákazníky dorazí s předinstalovaným iOS 9.1, tudíž následný update se zdá více než pravděpodobný.

Nicméně konkrétní novinky v další verzi prozatím známy nejsou, ale už brzy by měl iOS 9.2 dorazit mezi vývojáře a následně i mezi veřejné testery. Odhaduje se, že Apple tak učiní už příští týden společně se zahájením předobjednávek Appel TV nebo jen několik dní poté.

iOS 9

Dnes nejčtenější

.