Zavřít reklamu

icon 829287_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Game of Thrones
Pokud jste milovníkem Game of Thrones, tak vás zcela určitě zaujme tato velmi pěkná hra. Game of Thrones je šestidílnou hrou, která je zasazena do světa dechberoucího televizního seriálu. Tento nový příběh vypráví aristokratická rodina, která je oddaná Starkům. Ve hře jste jedním ze členů této rodiny a stanete se součástí války, intrik a pomsty. Vaše činy a rozhodnutí budou mít vliv na vývoj příběhu. Zažijte, jaké to je zahrát si Game of Thrones, kde buď zvítězíte nebo zemřete.

[appbox appstore id906862658 oldprice=“4,99€“]

Nova Watch
Napadlo vás někdy, jakou barvu by měl čas, pokud by se vyjadřoval v barvách? Nova Watch je aplikací, která vám nabízí možnost, jak to zjistit. Nikdy předtím nebyla větší zábava zírat na hodiny na vašem iOS zařízení. Pozor, celkem návykové.

[appbox appstore id959234476 oldprice=“1,99€“]

Kb+
Kb+ je rozšířením pro vaší klávesnici. Díky tomuto rozšíření můžete pohybovat vaším kurzorem přes touch pad za pomocí gesta swipe doprava a doleva. Dále obsahuje tlačítko zpět/mezerník/vložit a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id949267694 oldprice=“0,99€“]

The Arrow
Skvělá aplikace pro všechny, kteří nemají příliš dobrý orientační smysl a nebo se nachází na nějakém místě úplně poprvé. S pomocí tohoto šikovného pomocníka si totiž jednoduše vytvoříte libovolný bod a pomocí widgetu vás bude aplikace k tomuto bodu navigovat.

[appbox appstore id936165869 oldprice=“2,99€“]

Roozzzter
Pokud se vám někdy stalo, že jste se probudili v jiné posteli, než v té vaší, tak Roozzzter je jediným alarmem, který vás probudí v čase, který přesně potřebujete, aniž byste si museli svůj klasický budík jakkoliv přenastavovat, Roozzter totiž přesně ví, kde se nacházíte. Takže ať jste kdekoliv, tak vás tato aplikace upozorní přesně včas. Ideální aplikací pro všechny chodce, cyklisty i řidiče.

[appbox appstore id926084480 oldprice=“0,99€“]

Here Back
Uložte si jakýkoliv startovací bod a snadno najděte cestu zpátky odkudkoliv. S Here Back budete přesně vědět, kde jste nechali své auto, kolo, stan – no vlastně cokoliv.

[appbox appstore id894829287 oldprice=“0,99€“]

System Monitor
System Monitor je velmi komplexní kontrolní aplikací, která vás informuje o stavu vašeho zařízení. Monitoruje využití paměti, výkon baterie, běžící procesy, informace o zařízení, životnost baterie a další.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“0,99€“]

PhotoTangler
Díky této zajímavé fotoaplikaci budete moct vytvářet nejrůznější fotokoláže z vašich snímků. Nejlepší na PhotoTangler je to, že si budete moct všechny části koláže přizpůsobit přesně vašim představám.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“4,99€“]

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“0,99€“]

Where To Go?
A máme tu další užitečnou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id468662924 oldprice=“0,99€“]

iphone hnad apps

Dnes nejčtenější

.