Zavřít reklamu

icon 375442_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

The Lost Ship
Pusťte se do vlastní honby za pokladem v této pěkné hře, která je klasickou click and point adventurou. Prozkoumejte staré stopy, hádanky a zákoutí, které za sebou zanechala opuštěná posádka. Váš strýček Henry hledá poklady odjakživa a jeho příběhy o různých dobrodružství doprovázely celé vaše dětství. V momentě, kdy jste dospěl, tak mu začnete pomáhat. The Lost Ship obsahuje dynamickou mapu, hromadu hádanek, předmětů a různých stop.

[appbox appstore id869011374 oldprice=“0,99€“]

Runtastic Sit Ups
Chcete udělat 100 lehů-sedů? Je to vcelku ambiciózní plán, nicméně aplikace Runtastic Sit Ups vám na této cestě zcela jistě pomůže. Tato aplikace promění váš iPhone či iPad v osobního trenéra, který vám bude nápomocný při posílení vašich svalů kdykoliv a kdekoliv a nepožaduje žádné cvičební náčiní. Přestaňte snít o pevném těle a začněte pro to něco dělat.

[appbox appstore id570183057 oldprice=“1,99€“]

Extreme Calendar
Extreme Calendar vám přináší výkonný sedmidenní kalendář. Tato aplikace využívá vaše data z původního kalendáře, synchronizovat můžete přes iCloud.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“0,99€“]

Stalag 17 Game
Je druhá světová válka a svět je jeden velký chaos. Vaši krajané byli chyceni nepřítelem a je pouze na vás, abyste jim pomohl, ale nejste jediný. Další země se pokoušejí vysvobodit své muže a čím více jich vysvobodí, tak tím víc je zabezpečení nepřítele lepší. Využijte své schopnosti a pomozte svým krajanům ven.

[appbox appstore id882313524 oldprice=“6,99€“]

Sky Gamblers
Sky Gamblers je ultimátní vzdušnou kombat hrou. Sky Gamblers vám mimo jiné přináší non-stop akci, která vás zvedne ze židle. Staňte se největším pánem oblohy. Tato hra vám přináší vizuální efekty a skvělé audio efekty, díky kterým bude váš zážitek ještě více umocněn.

[appbox appstore id989148225 oldprice=“0,99€“]

Pocket Dojo
Chtěli jste se vždy naučit základy sebeobrany? Máme pro vás Pocket Dojo, což je aplikace, která vás naučí základy karate a sebeobrany. Buďte sebevědomí a počítejte se vším – nikdy nevíte, kdy se vám tyto techniky mohou hodit.

[appbox appstore id554453382 oldprice=“2,99€“]

air radio
Air radio přináší rychlou a jednoduchou cestu, jak poslouchat tisíce rádiových stanic a dalších audio streamovacích služeb na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Stáhněte si tuto aplikaci ještě dnes a prohlížejte si velké množství různých stanic. Rádia můžete třídit podle žánrů – hudba, povídání, sport a zábava. S air radio máte přístup k více než 30 000 rádiových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“0,99€“]

Calendarium
Calendarium je aplikace, která vám nabízí možnost prozkoumat mnoho zajímavých věcí o aktuálním dni. Aplikace je klasickým kalendářem a poskytuje historické informace o daném dni, s časem východu a západu slunce, číslo týdne, dne, délku dne, fáze měsíce, postavení planet a mnoho dalšího.

[appbox appstore id482136387 oldprice=“0,99€“]

10-free-iPhone-apps

Dnes nejčtenější

.