Zavřít reklamu

Wove iconUž od počátku chytré wearable elektroniky si kladu jeden základní dotaz. Kdy se dočkáme ohybatelných, tzv. flexibilních displejů. První po nich samozřejmě volají chytré hodinky a především chytré náramky. Když se na to podíváme z estetického pohledu, tak (většina) dnešních wearables se snaží designem napodobit klasické hodinky. Takovým krásným příkladem jsou LG Watch Urbane.

Jenže co když si někdo řekne, že je čas, aby se wearables staly futuristickou záležitostí a odpoutaly se od vracení s k dávné módě. Takové Apple Watch, které se snaží prorazit čtvercovým ciferníkem na to jdou dobře a hodí se i k saku. Podobným směrem se i před několika lety vydala i firma Pebble, která ale v poslední době poslušně přijala „moderní“ trendy a představili hodinky Pebble Time Round, které mají kulatý ciferník. Popravdě řečeno, Pebble to jenom pomohlo, protože ačkoliv jejich modely chytrých hodinek byly vcelku kvalitní a uměly toho dost, tak vypadaly skutečně špatně. Nynější kruhová varianta vypadá docela elegantně a rozhodně mnohem atraktivněji.

Wove Band

Firma Wove se značně angažuje v jakési modernizaci wearable elektroniky. Stojí za chytrým náramkem, který disponuje skutečným flexibilním displejem. Náramkem si můžete obepnout celé zápěstí. Wove nabídne e-ink displej, který měří 30mm x 156mm s rozlišením 1040 x 200. Kompatibilita je oznámena s Android i Apple produkty, pochopitelně přes Bluetooth. Jedná se o skutečně fascinující nápad. Navíc, výrobci to s Wove myslí vážně a hlásají, že se máme připravit na příští rok, protože to by měli svůj počin uvést na trh. Vývojáři se mohou už nyní přihlásit k testování na stránkách výrobce.

Wove

Dnes nejčtenější

.