Zavřít reklamu

icon 166405_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

PicChop
PicChop je snadno použitelným fotoeditorem, který vám umožní vytvářet legrační snímky. Udělejte si srandu z vašich přátel a vytvořte ty nejpraštěnější a nejnepravděpodobnější kompozice. Video vydá za tisíc slov, takže vám vývojáři nabízejí praktickou ukázku, co lze s touto aplikací podniknout – http://youtu.be/WZbE6R5NsYI.

[appbox appstore id925412843 oldprice=“2,99€“]

Scanner+
Scanner+ je skvělou aplikací na skenování dokumentů na PDF soubory. Proměňte snadno váš iPhone na přenosný skener, který se vejde do kapsy. Scanner+ vám umožní jednoduše skenovat recepty, dokumenty, šeky a další papírové dokumenty na digitální kopie. Jakmile naskenujete dokument, tak můžete vytvořený soubor odeslat emailem či nahrát rovnou na Dropbox.

[appbox appstore id806083770 oldprice=“3,99€“]

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožní ukládat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Můžete se připojit k AirDisk z jakéhokoliv Macu či počítače přes Wi-Fi síť a převést zvolené soubory. AirDisk nabízí prohlížeč dokumentů a obrázků, hudební přehrávač, hlasové nahrávání, textový editor, správce dokumentů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“1,99€“]

Orbitum
Skvělá hra, která prověří vaše reflexy a rychlost. V celé hře jde o to, nenechat se pohltit stále se zmenšující herní spirálou a přeskakovat mezi jednotlivými vrstvami spolu se zaměřením na zelené body.

[appbox appstore id889940865 oldprice=“1,99€“]

Drop The Chicken 
Drop The Chicken je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Naším hrdinou je Chicken Chuck, který musí obstát v každém levelu, aby získal zpět svou přítelkyni.

[appbox appstore id423722522 oldprice=“0,99€“]

Colorful Splashy
Hledáte zajímavé a krásné tapety pro vaše iOS zařízení? Tak tato aplikace vám nabídne velkou kolekci překrásných tapet, ze kterých si rozhodně vyberete. Aplikace je kompatibilní s iOS 8, iOS 7 i iOS 6 a je optimální pro iPhone, iPod Touch i iPad.

[appbox appstore id404356025 oldprice=“0,99€“]

LUZMO
LUZMO je fotoeditorem, který vám nabízí velké množství různých filtrů, efektů, nálepek, kterými můžete podtrhnout význam svých snímků, upravení expozice, možnost nastavení ostrosti fotografie a mnoho dalšího. Své upravené fotografie poté můžete sdílet na Facebooku, Twitteru či rozeslat emailem.

[appbox appstore id681205606 oldprice=“2,99€“]

Voice Translator
Voice Translator je aplikací, která vám okamžitě překládá to, co říkáte do více než 40 jazyků. Tato aplikace vám značně ulehčí cestování po cizích zemí.

[appbox appstore id1036723978 oldprice=“0,99€“]

 

Net Status
Net Status vám nabízí možnost letmo nahlédnout, co se děje s vašimi routery, hosty a dalšími síťovými zařízeními, které jsou připojeny k internetu či lokální síti.

[appbox appstore id325166405 oldprice=“3,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a poražte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id937788787 oldprice=“1,99€“]

Pic Saying
Chcete si vytvořit opravdu nezapomenutelné vzpomínky? Aplikace Pic Saying vám to umožní. Jednoduše nahrajte ke své fotografii i audio. Fotografie můžete také editovat podle vlastní fantazie. Pokud chcete své vzpomínky ochránit před ostatními, tak není nic snadnějšího než si zadat své heslo.

[appbox appstore id904543680 oldprice=“0,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.