Zavřít reklamu

icon 8546049_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Faux Browser
Řekněme, že si prohlížíte nějakou webovou stránku pro dospělé. Vaše přítelkyně, manželka, kolega, spolubydlící či vaše máma vejde do vašeho pokoje. Není třeba panikařit. Stačí zmáčknout Home button a z vaší stránky bude jen prázdná bílá stránka. Faux Browser nepoužívá Google, jelikož ten nahrává vaše vyhledávaná klíčová slova a prodává je třetím stranám. Používá DuckDuckGo, jelikož ten nenahrává vůbec nic o vašich volbách.

[appbox appstore id472250940 oldprice=“4,99€“]

Whink
Whink je jednoduchá, ale velmi výkonná aplikace sloužící pro zapisování poznámek na vašem iPadu. Whink je ideální aplikací pro studenty, učitele, obchodníky či kohokoliv jiného. Jak již bylo zmíněno díky Whink si můžete zapisovat poznámky, nahrávat audio, příležitostně čmárat a mnohem víc.

[appbox appstore id1008546049 oldprice=“2,99€“]

LANScan
Díky LANScan zjistíte, která všechna zařízení jsou připojena k veřejným Wi-Fi sítím, ke kterým se chcete také připojit. Aplikace je extrémně rychlým a spolehlivým řešením pro každého uživatele.

[appbox appstore id378965540 oldprice=“2,99€“]

Hidden Vault
Chraňte své nejcennější, soukromé či privátní fotografie za pomocí aplikace Hidden Vault. Tato aplikace chrání vaše soukromí a s její pomocí můžete prohlížet, organizovat či sdílet své snímky. Hidden Vault umožní pouze vám prohlížet vaše vybraná data. Bezpečí aplikace zajišťuje heslem.

[appbox appstore id677701121 oldprice=“0,99€“]

Big Bad Sudoku
Pokud jste fanouškem Sudoku, tak musíte vyzkoušet Big Bad Sudoku. Mnoho her podobného typu vám nedovolí zadat špatné číslo a pokud požádáte o nápovědu, tak rovnou obdržíte odpověď. Kam se poděla veškerá zábava a náročnost? Přístup vývojářů Big Bad Sudoku je trochu odlišný – nápovědu sice obdržíte, ale opravdu se jedná pouze o nápovědu, nikoliv o odpověď.

[appbox appstore id364907966 oldprice=“2,99€“]

Wake Up
Jste opravdovým spáčem a máte trochu problém se vstáváním nebo potřebujete alarm, který vás nejen vzbudí, ale i udrží vzhůru? Stáhněte si Wake Up. Promění váš iPhone/iPad v unikátní, krásný a snadno použitelný budík, který vás probudí vždy a všude. Jako vyzvánění tón si můžete nastavit vlastní hudbu.

[appbox appstore id497561718 oldprice=“0,99€“]

Fitness
Dnes tu pro vás máme další z řady fitness aplikací, která vám nabízí chytrý tréninkový program. Tento program je 4 týdenní a přináší 1 trénink každý den a každé cvičení trvá zhruba 10 minut. Každý ze 74 tréninků obsahuje video s audio naváděním (instrukce k dýchání apod.). K jednotlivým cvičením si také můžete nastavit vlastní hudbu. Samozřejmostí je monitorování spálených kalorií, úbytek váhy a pokrok v tréninku.

[appbox appstore id830326962 oldprice=“3,99€“]

Busy
Aplikace Busy vám hned na začátku dne připomene vaše nejdůležitější úkoly pro daný den. Busy vás nikdy nebude rozptylovat připomínáním všech úkolů najednou. Každý úkol můžete dát do určité kategorie (Důležité, Později, Hotovo apod.) a poté úkol můžete přesunout za pomocí jednoduchých a přirozených pohybů.

[appbox appstore id592180335 oldprice=“0,99€“]

Wo.Audio
Wo.Audio je skvělou aplikací, která se zaměřuje na vaší relaxaci a vytvoření kvalitnějšího spánku. Nabízí mnoho přírodních zvuků, melodií hudebních nástrojů, možnost vytvářet playlisty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id500393738 oldprice=“1,99€“]

Lumen Trails – Exercise Tracker
Lumen Trails – Exercise Tracker & Daily Planner vám umožní zapisovat si poznámky, vytvářet seznamy a sledovat všelijaké věci ve vašem životě jako např. čas, cvičení, výdaje, kalorie, váhu – prostě cokoliv co vás napadne. Kouzlo této aplikace spočívá právě v nepřeberném množství aktivit, které můžete sledovat a také v jednoduchosti a krásném designu. Takže co je pro vás v tento moment opravdu důležité? Vaše zdraví, kondice, finance nebo produktivita? Ať je to cokoliv, tak to začněte jednoduše sledovat. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže neváhejte využít tuto nabídku.

[appbox appstore id712791043 oldprice=“19,99€“]

iBomber
Připravte se na jednotlivé bitvy se svým nepřítelem a vyhrajte válku. IBomber Defense Pacific přináší věžovou obranu na zcela nový level – budete cítit, že jste opravdu součástí neuvěřitelné akce. V této hře budete analyzovat nepřítelovu taktiku, zdokonalovat svou vlastní taktiku, hledat skryté cíle, bombardovat nepřítele a mnoho dalšího.

[appbox appstore id498249308 oldprice=“2,99€“]

Tiny Calm
Hledáte jednoduše krásnou a minimalistickou meditační aplikaci? Skvělé, Tiny Calm je přesně pro vás. Aplikace neobsahuje žádné reklamy, nevyžaduje žádnou registraci, žádné žádosti o hodnocení a nevyžaduje připojení k internetu. Jestliže potřebujete relaxovat, tak si najděte pohodlné místo, zavřete své oči a zaměřte se na své dýchání.

[appbox appstore id1039698577 oldprice=“4,99€“]

iphone hnad apps

Dnes nejčtenější

.