Zavřít reklamu

Apple Watch Hermes icon
Apple Watch Hermes jsou první plodem spolupráce Applu a modních značek. Přináší to spojení kvalitních materiálů a skvělého hardwaru s kvalitně zpracovanou kůží značky Hermes. Jedno můžu prozradit už teď – pokud plánujete koupi Apple Watch s koženým páskem, tak rozhodně jděte do varianty Hermes, protože kůže od Apple se zkrátka nevyrovná té od Hermes. Pokud tedy skutečně máte zálusk na Apple Watch (přeci jen, o příchodu do ČR se mluví den ode dne více a více), tak čtěte pozorně, protože možná právě vám padne do noty varianta Hermes.

Hermes je francouzská módní značka, založená již roku 1837 jistým Thierrym Hermem. Firma vyrábí především oblečení a doplňky, ale v jejich portfoliu najdeme i parfémy, nádobí nebo šperky. Všechno samozřejmě s nálepkou „luxusní“. Asi se ptáte proč se v Apple rozhodli spojit své síly právě s Hermes. Když se chystaly Apple Watch, tak bylo všem jasné, že v případě Apple nepůjde jen o laciné geekovské hodinky, ale že budou chtít být krásné. Když potom vyšly všechny tři varianty, tak většině spadla brada, protože se tak nějak očekávalo, že Apple se spojí s nějakou velkou a luxusní značkou, nejlépe francouzskou. Apple Watch Hermes jsou ztotožněním tohoto myšlení. Ne každého zkrátka zaujme varianta Sport.

Apple Watch Hermes

V designu ani užitých materiálech změny nehledejte. Jedná se o tvrzenou ocel, tedy ta ocel, která je použitá u základní varianty Apple Watch. Co tedy přináší Apple Watch Hermes? Především kolekci nových pásků. Konkrétně pásky z vysoce kvalitní kůže značky Hermes. Můžete si zakoupit buď klasický pásek,  variantu s delším páskem a následně variantu s přídavným páskem. Pokud si zvolíte variantu s klasickým řemínkem, tak máte na výběr ze tří barevných variant: Fauvre (hnědá), Noir (černá) a u 38mm velikosti i Capucine (červená). U 38mm varianty máte k dispozici již zmiňovaný prodloužený pásek a to v barvách Fauve, Etain (šedá), Capucine a Bleu Jean (modrá). Přídavný robustní pásek se bude prodávat pouze ve 42mm velikosti a v barvě Fauve.

Apple Watch Hermes Cuff

Rozhodně vás bude zajímat, jak je verze Hermes upravena softwarově. I s tím si dali v Apple práci. Podobně jako u Apple Watch Edition máme novou a speciální porci ciferníků, pochopitelně ale nebudete ochuzeni ani o ty typicky Applovské. No, pojďme k lehce ošemetnému tématu a tím je cena. Nebojte se, že by si za ně Hermes a Apple nenechali zaplatit. Nejlevnější varianta s jednoduchým páskem bude startovat na 1 100 dolarech. Apple Watch Hermes s delším páskem, který si můžete obmotat kolem ruky vás vyjde na 1 250 dolarů. A nejdražší varianta, takzvaná Cuff, tedy s přídavným páskem, do kterého zasunete svoje jablečné hodinky a budou vypadat honosněji, je skutečně jen pro fajnšmekry, protože cena hodinek se vyškrábala až na 1 500 dolarů, tedy v přepočtu zhruba 40 000 Kč! Pokud si hodinky předobjednáte, tak si je můžete ode dneška, tedy 5. října 2015, vyzvednout v jednom z obchodů, jejihž výčet a další informace o Apple Watch Hermes najdete na odkazu níže.

Apple Watch Hermes box

 

Apple Watch Hermes

*Zdroj: iMore

Dnes nejčtenější

.