Zavřít reklamu

icon 886919_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Net Master
Net Master je ultimátní mobilní řešení pro všechny vaše síťové analýzy a diagnostické problémy. Všechny nezbytné síťové nástroje jsou obsaženy v této jedinečné aplikaci. Net Master umí kompletně proskenovat a diagnostikovat všechna zařízení, která jsou připojení k veřejně přístupné síti. Dále obsahuje rychlostní test, přátelské uživatelské prostředí a mnohem víc.

[appbox appstore id470646694 oldprice=“4,99€“]

Placemark+
Označte si svojí aktuální polohu a Placemark+ vám pomůže dostat se zpět. S touto aplikací už nikdy nezapomenete, kde jste zaparkovali auto, snadno označíte místo setkání pro vaše přátele v obrovském parku, označíte si úžasnou kavárnu, kterou jste právě míjeli a nebo se dostanete zpět na hotel po dni prozkoumávání nového města.

[appbox appstore id1012332919 oldprice=“0,99€“]

5coins
5coins je aplikací, která vám přehledně zodpoví otázku, jak moc utrácíte své peníze. 5coins je prostou aplikací pro monitorování vašich denních výdajů. 5coins není zbytečně přeplácanou aplikací, ve které se ztrácíte v jednotlivých funkcích, zaměřuje se pouze na vaše výdaje. 5coins podporuje iCloud. 

[appbox appstore id572886919 oldprice=“1,99€“]

Lost Souls
Zachraňte ztraceného chlapce a ponořte se do vzrušujícího dobrodružství. Jakmile se objeví záhadná kresba strašidelného hradu na Belliných dveřích, tak její spokojenost a dobrá nálada rázem zmizí. Poté náhle zmizí její dítě a policie je naprosto bezradná. Doproveďte Bellu na jejích cestách, řešte záhadné puzzle a hádanky a hlavně jí pomozte najít jejího syna. Hra nabízí 44 levelů, 25 lokací s 25 mini-her.

[appbox appstore id520133320 oldprice=“4,99€“]

Authentic Weather
Authentic Weather vám přináší přesné informace o počasí. Aplikace vám okamžitě řekne, co si myslí o aktuálním počasí. Dále můžete vyfotit současný stav počasí a snímek poté sdílet se svými přáteli. Authentic Weather je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id649202100 oldprice=“0,99€“]

DoF Viewer
DoF Viewer je aplikací, která vám spočítá hloubku pole (DoF) i úhel pohledu (AoV). Také spočítá hyperohniskovou vzdálenost, blízké a vzdálené hranice pro přístupnou ostrost a mnohem víc. Aplikace je opravdu snadno použitelná.

[appbox appstore id427477409 oldprice=“1,99€“]

Text Reader
Tato aplikace promění vaše iOS zařízení na užitečný přenosný skener. Aplikace umí detekovat okraje dokumentu, obsahuje nástroj na snadné otáčení, nabízí barevné či černobílé skenování a možnost sdílet dokumenty s různými cloudovými službami.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“0,99€“]

Search for Spotify
Nejlepší cesta, jak poslouchat hudbu na vašem iOS zařízení. Vyhledávejte jakoukoliv skladbu, hudebního umělce či album a poslouchejte zcela zdarma. Vytvářejte a sdílejte playlisty a vybudujte si největší a nejlepší hudební kolekci.

[appbox appstore id1017239234 oldprice=“2,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.