Zavřít reklamu

Apple TV 2014
Během minulého týdne kontaktoval Apple všechny vývojáře, kteří se předčasně přihlásili o novou Apple TV 4 a sdělili jim, zda byly vybráni či nikoli. Přednost samozřejmě dostali především ti vývojáři, co mají nějakou aplikaci v App Storu či jsou jinak aktivní. Jednu vývojářskou verzi pak samozřejmě dostal i Dom Esposito ze serveru 9to5mac a proto netrvalo dlouho a připravil si obsáhlou recenzi včetně opravdu zajímavého videa, jehož zpracování opět posunul na novou úroveň.

9to5mac se v recenzi zaměřil na upgradovány hardware, ovladač Siri Remote a samozřejmě také na tvOS. Domníváme se, že je poměrně zbytečné opisovat celou recenzi, jelikož samozřejmě hodláme přinést vlastní a navíc v České republice se bude prodávat odlišná verze ovladače a Apple TV bude umět o něco méně, než například v sousedním Německu.

Co je ale zajímavé i pro nás, je zjištění, že Apple TV 4. generace nově podporuje bezdrátová sluchátka a reproduktory, tudíž si klidně můžete sedět se sluchátky na uších na gauči a nemusíte se starat o dlouhý kabel, který by vedl přes celou místnost. Další také trochu zajímavé zjištění je, že dotyková část na ovladači funguje jako trackpad, tudíž ji můžete i stisknout jako na Macbooku nebo že tvOS obsahuje Night Mode (noční režim) a výrazně vylepšené Zpřístupnění podobné tomu z iOS. Více však už v samotném videu níže.

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.