Zavřít reklamu

icon 035527_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Multi Measures
Multi Measures je velmi praktický nástroj, který promění váš iPhone či iPod Touch na multifunkční měřící zařízení s metronomem, stopkami, časovačem, seismometrem, pravítkem, kompasem, hlukoměrem a dalšími nástroji.

[appbox appstore id354112909 oldprice=“0,99€“]

Orby Widgets
Orby Widgets obsahuje 12 užitečných widgetů do notifikačního centra. Nabízí např. widget pro konverzaci, widget na rychlé spuštění vašich oblíbených aplikací, rychlé vytáčení preferovaných kontaktů, sdílení hudby na Facebooku či Twitteru, widget, který vám ukáže kolik času zbývá než se vám vybije telefon a mnoho dalších užitečných widgetů.

[appbox appstore id936035527 oldprice=“0,99€“]

Dots
Pokud jste milovníkem pixel art, tak s touto aplikací si snadno vytvoříte jakýkoliv obrázek z pixelů. Práce s aplikací Dots je snadná a především zábavná. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id582232939 oldprice=“0,99€“]

Parker Planner
Parker Planner vám nabízí spolehlivý kalendář a zároveň také možnost vytvářet přehledné seznamy s úkoly a usnadní vám tak práci. V případě, že nejste spokojeni s vaším dosavadním kalendářem a plánovačem, tak nastal čas vyzkoušet jiný – třeba právě Parker Planner.

[appbox appstore id505750841 oldprice=“1,99€“]

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax.

[appbox appstore id541860787 oldprice=“1,99€“]

Sudoku For 2
Sudoku For 2 si rychle zamilujete, pokud milujete sudoku a rádi hrajete pohodové hry pro dva hráče. S touto aplikací si můžete zahrát sudoku s vašimi přáteli, rodinou či se můžete přidat k náhodné hře. Porovnejte své výsledky s ostatními hráči a uvidíte, jak dobří vlastně jste.

[appbox appstore id571829258 oldprice=“0,99€“]

GoDial Pro
GoDial Pro je výbornou aplikací pro rychlé vytáčení. Aplikace vám nabízí hromadné posílání zpráv a emailů, chytré skupiny, Facetime hovory a neomezené množství skupin a kontaktů.

[appbox appstore id546939399 oldprice=“3,99€“]

Web Explorer
Web Explorer je zajímavým webovým prohlížečem, který umí odstraňovat reklamy, obsahuje výkonný stahovač, ftp klienta a další. Dále aplikace nabízí intuitivní, přehledné uživatelské rozhraní a podporu mnoha formátů.

[appbox appstore id473825218 oldprice=“0,99€“]

FastSquare
FastSquare je rychlou a přehlednou možností, jak se přihlásit na různé akce na foursquare. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id493265157 oldprice=“0,99€“]

apps

Dnes nejčtenější

.