Zavřít reklamu

icon 421607_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF to Text Super
Tato aplikace slouží jako nástroj pro výtah textu z PDF souborů a vytvoření jednoduchých textových souborů.  PDF to Text Super se výborně hodí pro studenty, kteří potřebují vytáhnout text z PDF souboru, aby si z něho mohli jednoduše vytvořit vlastní poznámky.

[appbox appstore id816232025 oldprice=“1,99€“]

AnyMP4 MTS Converter
AnyMP4 MTS Converter umí převádět MTS, M2TS a TS na další běžné video formáty jako např. AVI, MP4, MOV, WMV, M4V, MPEG, FLV, MKV a audio formáty jako AAC, AIFF, MP3, WAV a další. Neváhejte a stahujte.

[appbox appstore id621254328 oldprice=“19,99€“]

Virus Scanner
Díky aplikaci Virus Scanner bude váš Mac v naprostém bezpečí. Můžete skenovat běžící aplikace, kritické lokace, úplně celý systém nebo si jednoduše aktivujte nepřetržité skenování. Pokud si např. stáhnete infikovaný soubor či obdržíte nějaký infikovaný email, tak váš Mac bude v bezpečí.

[appbox appstore id595374522 oldprice=“29,99€“]

AnyMP4 FLAC Converter
AnyMP4 FLAC Converter vám umožní velmi rychle převádět FLV, F4V, SWF a FLAC na MP3, AAC, AIFF, ALAC, WAV, WMA, M4A a další. Aplikace také umí extrahovat audio z video souborů a poté je umí převést na vámi požadovaný audio formát.

[appbox appstore id640038556 oldprice=“9,99€“]

Aktuell Lite
Aktuell Lite je RSS čtečka, díky které můžete spravovat své informační kanály, organizovat je do různých skupin či měnit nastavení. Dále umožní import a export OPML. Sdílet obsah Aktuell Lite můžete pomocí emailu či iMessage. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id939421607 oldprice=“1,99€“]

Epic Adventures
Pusťte se do nezapomenutelného dobrodružství v této hře, která je založena na románu Julese Verna. Minha souhlasí s nabídkou sňatku od Dr. Manuela Valdeze, ale bohužel minulost jejího otce jim narušuje plány. Kdysi dávno byl její otec obviněn z vraždy a nyní ho někdo vydírá. Začněte hledat odpovědi a různé stopy ve 43 lokacích, řešte různé zapeklité hádanky a pomozte Minhe najít důkazy, které zachrání jejího otce.

[appbox appstore id586561534 oldprice=“1,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.