Zavřít reklamu

icon 054034_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Privacy Guard
Aplikace Privacy Guard byla vytvořena k tomu, aby ochránila vaše soukromí díky čištění nechtěné historie na vašem Macu. Za pomocí jednoho kliknutí vám aplikace umožní vymazat prohlíženou historii, cookies nebo další nepotřebné soubory.

[appbox appstore id985893948 oldprice=“1,99€“]

TodoTxt
TodoTxt je minimalistickým úkolovým správcem pro Mac OS X. Zadávejte si své úkoly zcela lehce a jednoduše.

[appbox appstore id1037218560 oldprice=“1,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“4,99€“]

iBug
IBug je takovou vtipnou a milou blbůstkou, která potěší každého milovníka berušek. Tato beruška vám bude lézt po obrazovce vašeho Macu.

[appbox appstore id576718808 oldprice=“1,99€“]

ChordsMaestroLite
Využijte této skvělé aplikace a s její pomocí budete schopni zahrát na 7 populárních hudebních nástrojů, např. piano, kytara, baskytara či ukolele. Nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti s daným nástrojem. Aplikace má pěkné a jednoduché uživatelské rozhraní.

[appbox appstore id768316912 oldprice=“1,99€“]

apps iphone mac

Dnes nejčtenější

.