Zavřít reklamu

icon 978448_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

System Monitor
System Monitor je velmi komplexní kontrolní aplikací, která vás informuje o stavu vašeho zařízení. Monitoruje využití paměti, výkon baterie, běžící procesy, informace o zařízení, životnost baterie a další.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“0,99€“]

NFL Quarterback
Zvolte si svůj oblíbený tým a zapojte se do hry – čeká vás Super Bowl. Začněte trénovat, jelikož musíte ukázat, co ve vás doopravdy je. Hra vám umožní vytvořit vlastní trikot, porovnat svůj výkon s přáteli a vyzkoušet si řadu misí, ve kterých si otestujete schopnosti zadáka. K dispozici máte všech 32 NFL týmů. Dokážete tedy ustát tlak a být dostatečně zodpovědný, jelikož jste tím nejdůležitějším hráčem na hřišti?

[appbox appstore id915300523 oldprice=“0,99€“]

Intervals
S aplikací Intervals si lehce vytvoříte jakýkoliv druh cvičebního plánu – od HIIT přes cvičení jógy. Aplikace vám snadno zorganizuje vaše tréninky a vy se budete moci zaměřit na to, na čem skutečně záleží, tedy na samotné cvičení. Intervals vám pomohou najít vhodné písničky pro konkrétní cvičení. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id876978448 oldprice=“2,99€“]

ipash
Aplikace ipash je chybějícím příkazovým řádkem pro iOS. Potřebujete zkontrolovat, které procesy běží na vašem zařízení nebo kolik volného místa zbývá na vašem disku? Ipash vám přináší vaše oblíbené příkazy jako např. ps, ifconfig, cd, cp, ping a další, které jsou adaptovány na prostředí iOS. Aplikace podporuje Dropbox, obsahuje FTP klienta a mnohem víc.

[appbox appstore id642376460 oldprice=“1,99€“]

US Basketball
Staňte se basketbalovou hvězdou s aplikací US Basketball. Pokud nemáte možnost hrát opravdový basketbal, tak ideálním řešením je tato hra. Soutěžte se svými přáteli a ukažte všem, jaké basketbalová hvězda ve vás dřímá.

[appbox appstore id434210138 oldprice=“1,99€“]

Gravitarium
Gravitarium je velmi důmyslným a elegantním nástrojem, který vám pomůže vizualizovat vaše skladby z iTunes. Dále můžete nakreslit své vlastní abstraktní obrazce, ze kterých si poté můžete udělat tapety na pozadí vašich iOS zařízení nebo si můžete zahrát jednoduchou hru. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch. 

[appbox appstore id438667778 oldprice=“2,99€“]

Best Timer
Tato aplikace vám poskytne skvělou možnost, jak změřit a zvizualizovat čas. Best Timer obsahuje pěkné přesýpací hodiny, stylový kuchyňský časovač, odpočítávač a výkonné stopky. Máte na výběr z 16 různých alarmových zvuků, melodií a smyček a také můžete snadno změnit barvu hodin.

[appbox appstore id415656570 oldprice=“0,99€“]

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“0,99€“]

Financial Book
Financial Book je přehlednou a jednoduchou aplikací, která vám pomůže spravovat vaše finance, zaznamenávat výdej a příjem.

[appbox appstore id683106987 oldprice=“0,99€“]

Call Minutes
Platíte hodně peněz za své hovory? S touto aplikací lehce převezmete kontrolu nad vaším účtem za telefonní hovory. Call Minutes sleduje vaší minutovou spotřebu v reálném čase.

[appbox appstore id464067817 oldprice=“4,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.