Zavřít reklamu

icon 554947_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

3D Car Builder
Představujeme vám zajímavou aplikaci 3D Car Builder pro váš iPhone a iPad. Sestavte si a uzpůsobte si přesně podle svých přání automobil. Stahujte, vymýšlejte a navrhněte si auto podle svých nejdivočejších fantazií.

[appbox appstore id520464271 oldprice=“0,99€“]

LAN Scan
S aplikací LAN Scan jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete.

[appbox appstore id597541266 oldprice=“2,99€“]

Clone Magic
Chtěli byste vytvářet fotky, kde budete vy nebo někdo jiný několikrát, ale nevíte, jak na to? Máme pro vás jednu aplikaci, díky které můžete naklonovat sebe nebo kohokoliv jiného během okamžiku. Stačí vyfotit 2 až 6 snímků, označit objekt, který chcete naklonovat a je hotovo – váš výsledek můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id647554947 oldprice=“1,99€“]

Splashtop
Proměňte rychle váš iPhone na extra monitor pro váš Mac či počítač. Aplikace podporuje Windows 7, 8, 10 a Mac OS X 10.8, 10.9, 10.10.

[appbox appstore id1029826922 oldprice=“2,99€“]

Chromecast Rocket
S touto aplikací můžete prohlížet webové stránky a streamovat jakékoliv video z webu na vaší televizi, která umožňuje službu Chromecast. Dokonce můžete stahovat různé soubory do vašeho iOS zařízení. Stahovat můžete hudbu, videa, dokumenty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id582793399 oldprice=“0,99€“]

Sketchworthy
Sketchworthy vám umožňuje využít inovativní cestu, jak vytvářet a spravovat všechny vaše poznámky, náčrtky, čmáranice – prostě cokoliv. Vytvářejte poznámkové bloky, opatřete poznámkami mapy a webové stránky, přidejte fotografie, text, malůvky a mnohom víc. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id582191198 oldprice=“2,99€“]

Nature Wallpapers
Hledáte překrásné tapety pro váš iPhone, iPod Touch nebo iPad? Možná jste právě našli tu správnou aplikaci. Každý den jsou přidávány nové tapety, jak pro uzamčenou obrazovku, tak i na plochu. Tapety, které vás zaujmou můžete sdílet na sociálních sítích i pomocí emailu.

[appbox appstore id396302673 oldprice=“0,99€“]

Clear-Sky
Aplikace Clear-Sky obsahuje několik užitečných funkcí. Clear-Sky vám poskytuje přesné informace o počasí a čase. Data o počasí čerpá Clear-Sky z Yahoo, automaticky určuje lokaci podle vaší aktuální polohy a podporuje stupně Celsia a Fahrenheita. Další užitečnou funkcí této aplikace je alarm.

[appbox appstore id782013412 oldprice=“1,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.