Zavřít reklamu

Rebecca Minkoff Apple Watch BandsRebecca Minkoff je ukážkou toho, že sa to naozaj dá, keď má pre to človek zanietenie. Dizajnérka navyše ani nie je konzervatívna a rada spolupracuje s technologickými firmami, čo je vidieť aj na jej spolupráci so Samsungom a Applom. Pre Samsung totiž začiatkom roka predstavila kolekciu ochranných obalov a pre Apple pre zmenu teraz odhalila nové, prémiové ochranné obaly pre iPhone, ako aj exkluzívne remienky pre Apple Watch. Tie síce nie sú súčasťou žiadnej oficiálnej kolekcie, ako je to v prípade Apple Watch Hermes, zato však ľudia, ktorým sa páči módna kolekcia od mladej návrhárky, si určite radi upravia svoje jablčné hodinky nejakým neobvyklým remienkom.

Dizajnérka spolupracuje na nových produktoch s firmou Case-Mate, ktorá zabezpečí výrobu samotného príslušenstva. Je možné, že tieto doplnky budú ukazovať aj na blížiacom sa New York Fashion Week, kde budú tieto produkty možno ukázané. Jedná sa o kolekciu troch remienkov, ktorých ceny sa pohybujú od 80 do 100 dolárov. Prvý remienok je z hadej kože, druhý je dvojitý kožený remienok a nakoniec je tu tradičný kožený remienok s vyrazenou grafikou.

Zaujímavé je aj, že Rebecca Minkoff a Case-Mate plánujú predávať nové peňaženky a náramky, ktoré obsahujú vstavanú batériu a dokážu nabiť telefón na 100% dva a pol krát. Remienok sa bude predávať za 120 dolárov v čiernej, kobaltovej a mandľovo hnedej farbe. Peňaženka je za 100 dolárov a je určená pre iPhone 6, 6s a Pluská.

Rebecca Minkoff Apple Watch Bands

*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.