Zavřít reklamu

Apple Watch Sport Gold icon 2Apple právě během konference představil zcela nové a elegantní barvy pro své chytré hodinky Apple Watch. Elegancí se totiž od dnešního večera nechlubí už jen nejdražší Apple Watch Edition, ale také nejlevnější Apple Watch Sport. Apple totiž představil nové barevné varianty Gold a Rose Gold pro nejlevnější jablečné hodinky, tudíž si je nyní luxus může dovolit opravdu téměř každý. Apple Watch Sport se prodávájí od 390 € a Gold i Rose Gold varianta bude stát úplně stejně.

Je jasné, že Rose Gold varianta je cílena především na něžné pohlaví a Gold varianta na pány, ale stane se určitě oblíbenou i pro dámy, jelikož i zlatou variantu iPhonu si oblíbily ženy, kterým se doposud zamlouvala ze všech nejvíce. Apple Watch Sport v nových barevných provedení ale nenabízejí nový hardware nebo funkce, prostě jen rozšiřují stávající Gold a Space Gray variantu, aby si každý zákazník přišel opravdu na své a mohl barvu hodinek sladit se svým osobním stylem.

Hned na první pohled je vidět, že nová Gold a Rose Gold varianta se ve své barevné intonaci liší od zlaté a růžovo-zlaté u Apple Watch Edition. Nemůžeme se ale ničemu divit, jelikož u verze Edition se jedná o pravé zlato, zatímco u Apple Watch Sport o hliník série 7000, na kterém zlatá logicky vypadá jinak, než pravé zlato.

Snímek obrazovky 2015-09-09 v 19.15.52

Apple Watch Sport Gold
Apple Watch Rose Gold

Dnes nejčtenější

.