Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-09-07 v 18.00.28Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

SnapStill
SnapStill je aplikací, díky které můžete rychle a jednoduše zachytit perfektní snímky z vašich videí. Stačí pouze zvolit video a tvořit.

[appbox appstore id891191295 oldprice=“0,99€“]

JourneyPin
JourneyPin je novou, inovativní aplikací, která vám umožní vytvářet a organizovat cestovní itinerář. Lehce vyhledávejte dopředu zajímavé lokace, atrakce, vyhlídky, restaurace a mnoho dalšího. JourneyPin také umí vyhledávat detailní předpovědi počasí pro místa, která chcete navštívit, synchronizovat data přes všechna vaše iOS zařízení a sdílet vaše listy s dalšími uživateli. Můžete přidávat obrázky, poznámky, info z webu, telefonní čísla a další data.

[appbox appstore id878747287 oldprice=“0,99€“]

Secret Photo
Pokud potřebujete něco schovat na vašem iOS zařízení, tak jste našli tu pravou aplikaci. Aplikace je zamaskovaná jako klasická kalkulačka. Secret Photo vám umožní ukrýt fotografie, videa, zvukové nahrávky či záložky.

[appbox appstore id974914644 oldprice=“0,99€“]

World Travelpedia
World Travelpedia je zajímavou aplikací pro všechny, kteří rádi vyhledávají zajímavá místa na naší planetě. Aplikace nabízí přes 50 000 různých míst po celém světě, kde se rozhodně nudit nebudete. World Travelpedia pokrývá všechny země, všechna města a všechny zajímavé atrakce po celém světě. Nezbytná aplikace pro nadšené cestovatele.

[appbox appstore id484522542 oldprice=“7,99€“]

Documents
Documents je mobilním správcem vašich souborů. Tato nepostradatelná aplikace vám umožní editovat a spravovat texty, tabulky a obrázky na vašem iPhonu. Documents vám umožní přenášet soubory mezi vašimi iOS zařízeními prostřednictvím iCloud, Google Docs a Dropboxu či jednoduše přes Wi-Fi. Aplikace vám také přináší možnost spravovat vaše fotografie.

[appbox appstore id295798315 oldprice=“2,99€“]

WhisperWake
WhisperWake je skvělá pomoc pro všechny studenty, učitelé, rodiče a prostě všechny, kdo se potřebují jemně vzbudit a přitom nevzbudit nikoho dalšího -manžela/manželku/sourozence či kohokoliv jiného. Máte možnost zvolit si z 3 druhů alarmu – pouze vibrace, pouze zvuk nebo vzbuzení šepotem.

[appbox appstore id985939736 oldprice=“0,99€“]

PomodoroToDo
PomodoroToDo v sobě kombinuje techniku Pomodoro a tradičního úkolového manažera. Tato aplikace vám umožní lehce vytvářet a třídit úkoly pro každodenní život a práci. PomodoroToDo vám umožní dokončovat úkoly rychleji a efektivněji.

[appbox appstore id1004832279 oldprice=“1,99€“]

SpeakText 2
SpeakText 2 je skvělou aplikací na překlad webových stránek a dokumentů, která umí pracovat i bez internetového připojení. Aplikace překládá do více než 40 světových jazyků. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže rozhodně zvažte její stáhnutí.

[appbox appstore id1000092222 oldprice=“9,99€“]

Movies & TV Shows Tracker
Velmi užitečná aplikace pro všechny filmové a televizní nadšence. Buďte první, kdo zhlédne všelijaké trailery, televizní pořady a následně je můžete ohodnotit. Zadejte své oblíbené seriály, filmy, pořady a aplikace vás vždy upozorní na novou epizodu či čerstvé informace.

[appbox appstore id980326058 oldprice=“1,99€“]

Shopping List
Aplikace Shopping List je skvělým pomocníkem do domácnosti a díky této aplikaci si můžete průběžně psát seznam potravin a věcí, které potřebujete nakoupit. Jednoduché, rychlé a intuitivní – začněte si užívat nakupování. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id957220892 oldprice=“1,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.