Zavřít reklamu

icon 996445_largerOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

My Measures PRO
My Measures PRO je výkonná aplikace pro ukládání a sdílení rozměrů různých objektů. Vše, co musíte udělat, je vyfotit daný objekt a přidat rozměry. Tato aplikace je naprostou nezbytností pro realitní makléře, inženýry, architekty, tesaře a další profese. Sdílejte projekty jako PDF nebo obrázky a exportujte je do Dropboxu či Google Drive.

Výstřižek

System Monitor
System Monitor je velmi komplexní kontrolní aplikací, která vás informuje o stavu vašeho zařízení. Monitoruje využití paměti, výkon baterie, běžící procesy, informace o zařízení, životnost baterie a další.

system-monitor

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Orderly
orderly-e1435330868836

Tiny Planet
Tiny Planet je velmi zajímavou aplikací, která okamžitě promění vaše fotografie do koule, která bude vypadat jako malá planetka. Tiny Planet je fotoeditor, který nesmí uniknout žádnému fotonadšenci.

Výstřižek

Lumen Trails
Lumen Trails Tracker umožňuje psaní poznámek, vytváření seznamů a sledování dalších činností ve vašem životě jako např. čas, cvičení, kalorie, tělesnou váhu, spánek a mnoho dalších. Kouzlo Lumen Trails spočívá v tom, že můžete sledovat prakticky jakoukoliv činnost, která vás napadne. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže určitě neváhejte a stahujte.

Výstřižek

Ordinary Days
Ordinary Days je přehlednou a velmi praktickou aplikací, která je zaměřená na psaní vašeho cestovního deníku. Aplikace umožňuje synchronizaci iOS zařízení přes Dropbox. Vytvořte si svou timeline a přidávejte poznámky a fotografie z vašich cest. Samozřejmostí je možnost zaheslovat váš cestovní deník a převod obsahu do formátu PDF.

Bez-názvu24-e1439220457353

Note-Ify
Poznamenejte si své nápady, uspořádejte si své poznámky do různých složek, označte si své oblíbené poznámky, synchronizujte je s Dropboxem, chraňte si je heslem a mnohem víc s aplikací Note-Ify.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Note-Ify
notes-note-ify

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

Výstřižek

Toy Defense 2 HD
Hra Toy Defense 2 je akční strategickou hrou, která je zasazena do druhé světové války. Začněte plnit válečné mise a postupně budujte svou nezničitelnou armádu. Braňte svou základnu, odrážejte nepřátele a aplikujte vítěznou strategii. Toy Defense 2 nabízí přes 200 levelů, turnaje proti vaším přátelům či možnost se s nimi spojit a porážet nepřátele společně.

s
iphone hnad apps

Dnes nejčtenější

.