Zavřít reklamu

iPad Air 2 iconNejpopulárnější Apple analytik z KGI, Ming-Chi Kuo, opět vydal své prohlášení, ve kterém se tentokrát soustřeďuje na dlouho spekulovaný 12,9″ iPad Pro, jehož výroba by podle analytikovo slov měla začít již v říjnu tohoto roku. Analytik navíc věří, že velký iPad přijde společně s tak dlouho odmítaným stylusem, který bude využívat technologii Force Touch a dokáže tak nabídnout nové možnosti v ovládání displeje jablečného iPadu, které by mělo být právě díky této pomůcce pohodlnější a rychlejší.

Kuo věří, že o výrobu speciálního stylusu s Force Touch se postará firma Cheng Uei, která by už brzy měla od Applu obdržet objednávku. Navíc by prý Apple měl po vzoru Apple Watch a MacBooků nasadit technologii Force Touch do všech svých produktů během příštích několika let, ale nemá se jednat o největší technologický skok, který Apple implenetuje do svých produktů, jelikož Force Touch má být jen jakýsi doplněk.

Spekulace o vlastní stylusu pro velký iPad začaly vyplouvat na povrch začátkem tohoto roku. Později se objevily první zmínky o 12,2″ displeji pro tablet, ale později se potvrdil 12,9″ iPad Pro, který by měl cílit především na školství a firmy. Během prázdnin pak byly vyvráceny spekulace ohledně představení velkého iPadu Pro společně s iPhonem už v září tohoto roku. to nicméně potvrzují i nejnovější informace od KGI, jelikož vzhledem k tomu, že výroba začne až v říjnu, tak se ideální datum představení nabízí listopad.

iPad-Pro-Martin-Hajek-800x601-2

*zdroj: Macrumros

Dnes nejčtenější

.