Zavřít reklamu

336042_largerLéto se nám chýlí ke konci, ale někteří z nás stále nebyli na dovolené a teprve ji plánují. Pro ty z vás, kteří vytouženě čekají na určité datum a myšlenkami se už válí na pláži či cestují po pamětihodnostech, přinášíme 5 aplikací, které by vám mohli pomoci, ať už při plánování či prožívání vaší dovolené. V tomto článku vám také přinášíme jednu praktickou aplikaci, která vám pomůže vytvarovat tělo do plavek.

 

Travel Butler
Kdo ještě plánujete nějakou dovolenou či prodloužený víkend, tak se vám jistě bude hodit Travel Butler. Zahoďte všechny papírové seznamy a pusťte starosti z hlavy, tato aplikace vám pomůže zabalit a nezapomenout na žádný kus oblečení, dokument či nabíječku. Travel Butler také zkontroluje počasí a připraví pro vás odpovídající seznam oblečení. Aplikace vám doporučí ty nejlepší restaurace, bary, kavárny a zajímavá místa, která byste rozhodně neměli opomenout. Neváhejte a stahujte.

l

Wi-Fi Finder
Při cestování se Wi-Fi hodí vždycky, ať už pro sdílení fotografií, napsání emailu či projíždění Facebooku. S pomocí této aplikace vyhledávejte rychle a snadno Wi-Fi sítě, které jsou zdarma. Díky GPS vám aplikace sdělí, kde přesně jsou Wi-Fi hotspoty a dovede vás přímo za nimi. Aplikace vám také umožní filtrovat nabídku Wi-Fi – hotely, kavárny, restaurace a další.

ff

journi
Journi je offline cestovní deník, který se vyznačuje snadnou použitelností, přehledností a přináší vám také velkou porci zábavy. Fotografujte a vytvářejte poznámky zatímco cestujete. Všechny své zážitky sdílejte za pomocí této aplikace a také webové platformy. Můžete si vybrat, jestli chcete, aby byl váš cestovní deník sdílen s přáteli, byl uveřejněn jako blog pro všechny či byl pouze pro vaše oči.

  • Cena: Zdarma
    Stáhnout: journi

Bez názvu

SkyView®
Aplikace SkyView® vám pomůže identifikovat hvězdy, souhvězdí, družice a mnoho dalšího. Stačí namířit váš iPhone, iPad či iPod k obloze a aplikace vám poskytne přehledné informace. Aplikace vám také umožní zachytit a sdílet pěkné okamžiky s vašimi přáteli.

d

Hipmunk
Praktická aplikace Hipmunk, kterou by měl mít každý cestoval ve svém iPhonu či iPadu. Aplikace umí vyhledat ty nejnižší ceny hotelů a letenek. Hipmunk je tou nejrychlejší a nejjednodušší možností, jak naplánovat vaše cestování. Aplikace vám také poskytne recenze hotelů.

ff

Lark
Chcete shodit pár kil a máte problém udržet motivaci? Jste unaveni neustálým počítáním kalorií a kroků? Pomoc je na cestě, seznamte se s aplikací Lark. Tato aplikace je osobním trenérem, který vám pomůže uskutečnit váš sen. Lark sleduje prostřednictvím vašeho iPhonu příjem jídla, kvalitu spánku a množství cvičení. V případě, že máte Apple Watch je komunikace s vaším osobním trenérem ještě lehčí a rychlejší.

  • Cena: Zdarma
    Stáhnout: Lark
s
iPhone travel

 

*zdroj obrazek: iMore

Dnes nejčtenější

.