Zavřít reklamu

Plex icon

Plex, populární mediální služba, která nabízí aplikace téměř na všechny platformy, včera aktualizovala svou verzi pro iOS a přidala jí několik zásadních novinek a zpřístupnila jí v App Storu zcela zdarma. S nejnovější aktualizací získal Plex pro iOS podrobné prohlížení filmů, kdy dostáváte doporučení nebo si můžete nechat přehrát další filmy od stejného režiséra či herce.

Nově lze v Plexu přidávat a zobrazovat hodnocení nebo recenze na své přidané filmy, přehrávat snímky podle jejich kapitol, což umožňuje rychle přejít na vybranou scénu. Plex také nově začal používat technologii Sync v2, která se značně podepíše na zvýšení rychlosti a stability synchronizace.

Aplikace je z původních $4,99 nyní zdarma. S free verzí lze Plex použít jako dálkové ovládání například pro svůj Mac, PC s Windows nebo Linuxem, kde si přehráváte na Plexu film a iPhonem či iPadem můžete přehrávání na dálku ovládat. S free verzí je také možné získat přístup ke své složce s fotografiemi a videi, tudíž je můžete streamovat do jiného zařízení. Placená verze jedostupná za 4,99 €.

Plex

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.