Zavřít reklamu

august-smart-lockPokud vlastníte Apple Watch a stačili jste si do dveří zabudovat chytrý zámek, tak vás zřejmě potěší, že Apple Watch dostaly novou funkci a teď budou kompatibilní s chytrými zámky firmy August. Apple zřejmě v August věří, prodává jejich produkty i na oficiálních stránkách Apple.com. Pomocí Apple Watch můžete sledovat nedávnou aktivitu dveří, potažmo zámku, a budete dostávat notifikace o aktivitě u dveří. Tou nejdůležitější a zřejmě i nejpoužívanější funkcí, kterou budete používat je funkce zamknutí a odemknutí zámku. Pojďme se podívat, co ještě přidává update aplikace August pro iOS.

Update vám umožní sledovat informace o tom kdy byl zámek použit a kdo ho použil. Informace tohoto typu vám mohou být zasílány jako notifikace, pokud si tuto možnost nastavíte. Tato možnost vám tak značně zpohodlní den, už jen kvůli tomu pocitu klidu, že víte kdo a kdy opustil váš dům.

Zámek August je další z klasických chytrých zámků, který vám dává informace o vstupech a odchodech. August se chlubí snadnou instalací během deseti minut. Co je na tom pravdy, můžeme jen spekulovat. Stejně jako u Goji můžete třeba na hodinu dát přístup vaším přátelům nebo příbuzným. August běží na dvou tužkových bateriích, přičemž když budou potřeba vyměnit, dostanete notifikaci na e-mail nebo přímo do telefonu. K zámku se prodává i ovládací stanice August Connect, díky které můžete ovládat váš zámek kdekoliv a kdykoliv, za předpokladu, že máte internetové připojení a staženou aplikaci August a nemusíte tak být poblíž zámku.

Spojení s Apple Watch je rozhodně krok správným směrem, protože čím dál tím více lidí si začíná kupovat chytré hodinky a takováto chytrá funkce je obrovským lákadlem ke koupi chytrého zámku August. Bohužel ne všechno má pouze pozitiva a chytré zámky především. Takovým velkým nedostatkem je bohužel cena, která se zastavila na 250 dolarech. Bohužel na takovouto cenu si budeme u chytrých zámků zvyknout.

watch_august
august3

Dnes nejčtenější

.