Zavřít reklamu

777893_largerOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

7 Minutes Workout
Tato fitness aplikace vám přináší sérii efektivních a jednoduchých cvičení, ke kterým nepotřebujete žádné nářadí. Skoncujte s výmluvami a začněte pravidelně cvičit a výsledky se rychle dostaví. Cvičte s 7 Minutes kdekoliv a kdykoliv.

Bez názvu

Camera Pic 360
Camera Pic 360 je skvělou aplikací na rychlou a snadnou editaci vašich fotografií. Během okamžiku vašim fotografiím dodá profesionální vzhled.

Bez-názvu8

MP3 Music Player
Poslouchejte tvorbu vašich oblíbených hudebních umělců. Aplikace vám umožní streamovat hudbu přímo z vašeho Dropboxu, stahovat písničky pro offline poslech a možnost poslouchat muziku na pozadí.

mp3-music-player-for-dropbox

Follow Me for Instagram
S pomocí Follow Me for Instagram uvidíte na mapě polohu jednotlivých příspěvků, v momentě, kdy byly nahrány na Instagram. Prostě a jednoduše – ať už se nacházíte kdekoliv, tak díky této aplikaci můžete shlédnout všechny příspěvky, které byly nahrané na Instagram v dané lokalitě. Follow Me vám tedy může pomoci v honbě za novými ,,followers”.

follow-me-for-instagram111

SnapEntry
SnapEntry je rychlou a přehlednou aplikací pro přidávání poznámek do Evernote. Bleskurychle přidávejte připomínky, události, poznámky a cokoliv dalšího.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: SnapEntry

Bez názvu

Compress Video
Compress Video je aplikací, která umí zmenšit videa a ušetří vám tak mnoho místa na vašem iOS zařízení. Samozřejmostí je zachování co nejlepší kvality videa.

compress-video

Flight Fight 2
Flight Fight je skvělou hrou, ve které létáte a střílíte po svých protivnících. Nabízí přes 90 úrovní (normal, hard a nightmare), výběr deseti různých zbraní, možnost zvolit si ze tří postav a mnoho dalšího.

screen480x480

Financial Book
Financial Book je přehlednou a jednoduchou aplikací, která vám pomůže spravovat vaše finance, zaznamenávat výdej a příjem.

Bez názvu

Private Gallery Pro
Začněte si střežit své soukromí s praktickou aplikací Private Gallery Pro. Chrání vaše videa a fotografie. S pomocí této aplikace můžete sdílet obsah na sociálních sítích a prostřednictvím svého emailu.

Bez názvu

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.