Zavřít reklamu

Beats 1 iconRádiové stanici Beats 1 už od doby jejího spuštění chyběla možnost zpětně přehrávat odvysílané akce. Nyní ale do Apple Music přibyla nová funkce s názvem „Beats 1: Replay,“ která umožňuje si přehrát zpetně celé segmenty několika vysílání včetně těch od DJů Zane Lowe, Julie Adenuga a Ebro Darden.

V Beats 1 byla sice od samého začátku možnost přehrávat si jednotlivé skladby, které určitý Dj při show pouštěl a byla tedy možnost dostat se zpětně ke všem skladbám, přidat si je do knihovny nebo stáhnout pro offline poslech. Ale nikdy nebyla možnost poslouchat celý program od jednoho z Djů v kuse. To se nyní s novou funkci „Beats 1: Replay“ mění a lze si poslechnout klidně několikahodinovou show v kuse od jednoho DJe včetně všech komentářů a rozhovorů.

Ačkoli mnohým posluchačům přijde funkce Beats 1: Replay vhod, Apple ji skryl poměrně hluboko a není úplně lehké jí najít. V Apple Music zvolte z dolního menu Radio, poté klikněte na Beats 1, sjeďte dolů a vyberte si jednoho z Djů nebo umělců, kteří na Beats 1 měli nějakou show, a po jeho rozkliknutí zvolte záložku Connect. Zde už najdete jednotlivá vysílání určitého umělce nebo Dje.

Jedinou nevýhodou ale je, že při zpětném poslechu nelze nic „srdíčkovat“ a ani se vám neukazují právě přehrávané skladby, tudíž si je nemůžete přidávat do své knihovny, jelikož nevíte, o jakou skladbu se právě jedná. Jediná možnost je nahlédnout do záložky Playlisty, kde už najdete všechny skladby, které se při daném vysílání hráli a odtud si je můžete jednoduše přidávat do své knihovny.

beats1replay-800x707

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.