Zavřít reklamu

ibmRok poté, co se Apple spojil s IBM aby společně vyvíjeli podnikové aplikace, přechází IBM na platformu OS X. Společnost IBM, která dříve produkovala své vlastní počítače, planuje do konce letošního roku vybavit MacBooky více než 50 000 zaměstnanců. Do dvanácti měsíců by pak mělo mít MacBook na stole 150 000 až 200 000 zaměstnanců společnosti.

Na Youtube se dostalo také video, ve kterém mluví ředitel informatiky IBM Jeff Smith mluví o tom, jaké možnosti masivní nasazení Maců pro IBM přinese. Zajímavá je také informace, kterou Jeff na videu prohlásil, největší korporátní zákazník Applu má v současné době 25 000 počítačů Mac, zatím co IBM jich bude mít téměř desetkrát víc.

Apple přijede s celým týmem do centrály IBM a vymyslí nejlepší ceny a způsoby, jak počítače nasadit v korporaci jako je IBM. To by se mimo jiné mělo podepsat také na prodejích Maců v příštích měsících.

Je celkem legrační, že IBM, které s Applem soupeřilo a bylo společností, která Steva Jobse motivovala k tomu, aby zdokonalil své produkty a porazil ji, bude nyní největším zákazníkem Applu na světě.

Apple IBM

Dnes nejčtenější

.