Zavřít reklamu

Apple India logo iconUž minulý rok vypluly na povrch informace ohledně obrovské expanze Applu do Indie. Nyní server NDTV Gadgets odhaluje, že se kalifornská společnost chystá v Indii otevřít 500 autorizovaných prodejen ve 12 městech po celé zemi. Nebude se jednat přímo o originální Apple Story, ale o resellery, které můžete najít i v České republice a na Slovensku jako například m:zoneiWant a mnoho dalších.

Podle zmíněného zdroje si už Apple vybral konkrétní místa pro všechny prodejny ve zvolených městech a v současné době vybírá partnery, kteří se přihlásili se zájmem o vybudování autorizované prodejny pro Apple. Podle informací má zájem už přes 100 parnerů, ale musí samozřejmě předvést, že mají smysl pro detail a až samotný Apple nakonec vybere konkrétní partnery, kteří se mu budou zamlouvat.

Autorizované Apple prodejny se samozřejmě musí držet jistého konceptu, který jim Apple rázně nadiktuje. Dodržena musí být například i velikost prodejny a samozřejmě design, který musí jít ruku v ruce s designem Apple Storů. Prodejny budou vlastnit fyzické osoby a mohou podle svého měnit i ceny produktů v závislosti na tom, jak se bude vyvíjet trh. V Indii se tedy může snadno stát, že iPhone bude mnohem levnější, než kdekoli jinde.

the-nanjing-east-store-in-shanghai-is-apples-busiest-it-gets-25000-visitors-per-day-you-cant-even-fit-that-many-people-in-madison-square-garden

*zdroj: iMore

Dnes nejčtenější

.