Zavřít reklamu

iPhone 6 Plus - iconSpoločnosť Apple prišla v posledných dňoch s novou marketingovou kampaňou pre iPhone, ktorá však nemá toľko priaznivcov ako ostatné kampane, napríklad Shot on iPhone 6. Spoločnosť totiž nedávno vypustila dva 30-sekundové spoty, v ktorých vysvetľuje, že „Keď to nie je iPhone, nie je to iPhone“ a vysvetľuje, prečo ľudia majú radi telefón od Applu. Reklama sa však dočkala chladnejších reakcií nielen na našom webe, ale aj v USA, kde ju mnohí prirovnávali k reklamám od konkurenčného výrobcu. Kalifornský gigant teraz obohatil reklamnú kampaň o ďalší prírastok a síce o webovú stránku, na ktorej vám vysvetlí, prečo sa nič nepodobá na iPhone.

Jedná sa v podstate o prezentáciu rozdelenú do 14 slidov, ktoré obsahujú inak veľmi príjemné animácie, za čo si Apple rozhodne vyslúži potlesk, obzvlášť keď vezmeme do úvahy, že na to nepoužil Flash, ale Javascript a schopnosti HTML5. Reklamná kampaň mimo iného naráža na konkurenciu, aj keď narozdiel od iných výrobcov, Apple ju tu nespomína priamo. Spomína totiž, že ľudia môžu čakať niekoľkoročnú softvérovú podporu a viete, že ľudia u Applu vedia, že dostanú update. U konkurenčných výrobcov s Androidom sa totiž stáva, že aktualizácie prichádzajú oneskorene, častokrát pol roka po tom, ako Google vydá spomínaný operačný systém a dátum vydania updatu sa líši aj v závislosti od toho, v akej krajine a u akého operátora ste kupovali svoj mobil. Upozorňuje tiež na 1 500 000+ aplikácií v App Store a systém schvaľovania, takže ľudia sa nemusia obávať, že by si do telefónu stiahli malware. Rovnako tak v sekcii o Touch ID naráža na NSA a rôzne kauzy, kde k odtlačkom prstov dodáva: „My ich nevidíme. Ani „oni“ ich nevidia. A ani vy ich nevidíte.“

Bohužiaľ stránka má jeden nedostatok, kombináciou farieb a ultratenkého textu sa mnohí užívatelia sťažujú na zhoršenú čitateľnosť na zariadeniach bez Retina displeju a aj na niektorých mobilných zariadeniach.

Apple iPhone campaign

Dnes nejčtenější

.